Beoordelingen van Kohinoor van India Groningen

Recente recensies van Kohinoor van India Groningen

5 sterren na 618 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, het beste Indiaas van Groningen.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Heerlijk van smaak lekker pittig (Madras) Diverse groenten! Brood en salade worden erbij bezorgd. Èn een extra gerecht van het huis, dank!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne bezorging. Erg op tijd. Eten heerlijk, divers en waar voor je geld! Had voor mij nog wel pittiger gemogen!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kruiden in de tiki massala met kip waren perfect gebalanceerd en mijn vriendin zei hetzelfde van haar championtikka. En de bonus-dhal ging er prima in :) De bezorging zelf was prima, maar de tijdsinschatting totaal niet. Er kwam in eerste instantie bericht dat het een uur zou duren en ik besloot een stukje te wandelen. De bezorger was echter al na ongeveer 20 minuten en toen moest ik nog terug!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was delicious. We even received an extra fish for free.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, van mild tot scherp, prachtige balans. Op tijd bezorgd. Uitstekend.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging super snel en zeer vriendelijke bezorger. Ga zo door.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heeeerlijk eten!! Goede service en super aardige mensen. Ga zo door!!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vaste adres voor Indiaas in Stad!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten! Ook we kregen nog iets extra’s van het huis. En de bestelling werd binnen 20 minuten bezorgd. Echt ongelofelijk! We waren al fan, maar nu al helemaal!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top grote aanrader

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk. (Rogan Josh) En vers. De bezorger was ook heel vriendelijk.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maar de samosa's hebben we niet gekregen.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ook veel! Prijs kwaliteit was goed. De naan vond ik het minst, die was erg droog. Bezorging was stipt op tijd. We bestellen zeker weer.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, tijdige en correcte bezitting, gewoon een dikke tip

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lemkee

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer goed! :)

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Heerlijk en luxe eten, super service en bedankt voor het cadeautje 👍🏻 5 sterren!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom erg lekker!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super aardige bezorger, heerlijk malse kip en die saus was echt om voor te sterven. rijst goed en die naan met saus is ook echt HEERLIJK. we kregen ook nog een extra bakje van het huis dus dit wordt echt ons go-to plekje voor indiaas!!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt zsm en weer goed van smaak!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer voortreffeljk gegeten, en ook nog een kwartier eerder dan aangegeven tijd bezorgd, dus geweldig!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastich en heerlijk eten

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gedaan .... Sorry voor doorgeven verkeerde huisnummer. Heerlijk gegeten en jullie hebben er vaste klanten bij .....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het eten was snel geleverd. Ook veel variatie in de smaken waarbij het duidelijk is dat ieder gerecht met aandacht bereid is. Dit restaurant is echt een aanrader!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd de echte Indiase smaken. Voor afhaal lenen deze gerechten zich ook zeer goed. Het restaurant gevoel echt thuis, behalve de afwas dan 😀 op tijd klaar niet hoeven wachten. Bedankt weer !

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😊👍

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was een kwartier te vroeg wat een beetje jammer was gezien aangegeven tijd en mijn bezoek er nog niet was. Echter wat het eten voortreffelijk. Wij kozen het vegan menu en kregen er zelfs nog iets van het huis bij. We hebben er echt van genoten en zullen zeker vaker bestellen!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld hier, maar het is altijd warm, lekker en meer dan genoeg om lekker van te smullen. Dit keer kregen we zelfs een extra curry erbij. De stel je eigen Thali samen is perfect om met meerdere mensen verschillende gerechten te kunnen proeven. Er is onwijs veel keus in wat je kan bestellen! De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Kortom, weer helemaal top!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd verrukkelijk! En bezorger was op tijd. Top dus, en een echte aanrader :-)

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, snel bezorgd en super lekker!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima 👌🏽 op tijd en lekker

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top, zoals altijd. Heerlijke vegan thali gehad. 10/10 would order again.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Het eten was heerlijk en goede porties. Daarnaast was de bezorging erg snel en kregen we zelfs nog een extra gerecht van het huis. Een échte aanrader!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was amazing! We recommend the samosas

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De milde variant van de Tikka Masala is wel érg mild. Verder nogal prijzig.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst heb ik mijn bestelling online geplaatst. Het eten was keurig op tijd klaargemaakt Ik moest met de auto nog een stuk rijden, maar het was thuis nog warm genoeg. Het eten was erg lekker

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer verrukkelijk jelfrezie was fantastisch . De naam mag van ons iets dunner zijn. .

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk perfect.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superfijn, snel bezorgd en nog een fijne verrassing er bij. In de Corona-tijd is dit af en toe een smakelijk kadootje.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, volgens afspraak bezorgd. Gaan we vaker doen!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zooooo heerlijk eten! Bij Kohinoor heb je de lekkerste Indiase gerechten. Zeer snel geleverd, goed verpakt, lekker warm en heel attent iets van het huis gekregen! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere vegan thali, zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van het vegetarische menu voor 2. We bestellen hier regelmatig en het is altijd lekker.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Snelle levering, zalig eten!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker eten zoals altijd! Heel erg tevreden

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaas restaurant in Groningen als je het mij vraagt! Heerlijk eten gehad, absoluut de complimenten aan de kok. Verse gerechten met heerlijke kruidenpasta’s. Je zou het bijna dagelijks willen bestellen!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben wederom heerlijk gegeten van Kohinoor. Altijd goede gerechten waarbij de kruiden en specerijen in balans zijn. Goede porties, goede prijs, snelle bezorging en vriendelijk personeel!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten met elkaar! De tafel was een feestje: allemaal verschillende gerechten, met allemaal unieke smaken. Het eten was prima van temperatuur. We hebben veel geprobeerd te raden van wat we allemaal aan het eten waren, want we hadden ook echt zoveel verschillends gekozen. Met 6 grote eters waren 3x4 gerechten echt meeeeeer dan voldoende (helemaal niet erg, want dan kunnen we er nog een keertje van genieten). We werden erg vriendelijk geholpen. Enig minpuntje was dat de bestelling een half uur later aan kwam dan we via de mail hadden gelezen. Maar dat maakte het zalige eten meer dan goed. Wij gaan zeker nogmaals bestellen bij Kohinoor!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en we kregen zelfs iets "van het huis" er bij. Super eten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker bereid. Onder andere heerlijke paneer. En lekkere verrassing erbij waarvoor dank.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan varianten zijn gelijkwaardig met de 'standaard' gerechten. Heerlijk! Zeker aan aan te raden.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegan thalis zijn geweldig, met name het feit dat elke saus met elk ingrediënt kan worden gecombineerd (120 mogelijkheden!). De kinderen zijn ook dol op de pappadams, hoewel het een of twee keer voorkwam dat ze proefden (en rookten) alsof de gebruikte olie al ranzig was. Het bijgerecht rijst is ook erg goed, maar voor vier thalis leveren ze maar twee porties rijst, wat niet genoeg is en we moesten onze eigen rijst of noedels toevoegen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en heet is echt goed heet :)

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een half uur eerder dan verwacht. Erg lekker.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistently good food and reasonable prices and quick delivery

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed van smaak. Ruime porties. Vlotte bezorging. Tot de volgende x.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor! 🧑‍🍳

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en ruim voldoende , lekker eten

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles subliem als vanouds.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar jammer dat de rogan josh minder tomatig is geworden. Het eten was een tikkeltje te veel al afgekoeld.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede keuken, wij rijden er 50 km voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede keuken, wij rijden er 50 km voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super. Vroeger zaten ze ook in Assen. We gingen daar wekelijks eten. Nu eten opgehaald in Groningen. Was weer als vanouds super !!!! lekker. Dat was het ritje zeker waard en we gaan dat nog vaker doen! Curries heerlijk smakelijk en nergens ooit zulke lekkere paswari naan gegeten!! Aanrader !!!! Martin.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Ontzettend veel voor de prijs, hier kunnen we wel meerdere dagen van eten. Bezorger was een klein beetje later dan de tijd die we gekozen hadden, maar dat geeft verder niks. Het was een hele aardige meneer

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan voorspeld en lekker als altijd. Er wordt ook altijd goed rekening gehouden met onze vegetariër!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Kreeg ook een heerlijk gratis gerecht bij mijn bestelling. Super lief! Heb er van genoten! Aanrader om te bestellen!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snel bezorgd. Heel erg bedankt! :)

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed verzorgd!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry was heerlijk, ook het vlees was erg mals. Er zat zelfs iets van het huis bij, helemaal goed! Ook de bezorging was heel erg snel, binnen 20 minuten konden we al eten.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste curry van de stad! Bijna altijd binnen een uur bezorgd, goedkoop en genoeg om twee dagen van te eten.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer perfect zoals altijd!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor een Nederlander als ik was dit het ideale menu. Het B menu had we hadden was genieten voor ons. Elke bak gaf weer een extra touch. Het was voor mijn verloofde niet pittig genoeg en zij had de nan graag wat warmer gehad. Verder complimenten voor de snelle service. Als ik vanuit Rdam weer in het Noorden ben hoop ik hier weer van te genieten.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Zelfs door de sneeuw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle levering

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Mis de butter chicken en panne pure/ golgalppe street food

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, heel tevreden

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat meerdere gerechten zo zoet waren, dat zou wat mij en mijn gasten betreft weggelaten kunnen worden. Nu smaakten zelfs de groenten zoet.... Het is waarschijnlijk te veel gedoe voor u maar het zou heel fijn zijn als op de doosjes zou staan wat het is. Dan weet je wat je eet en dat voegt een extra dimensie toe aan het eetplezier.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur binnen, lekker als altijd.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met het menu B voor twee personen. Goeie kwaliteit en veel te grote porties. Buikje rond gegeten hoor!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd erg lekker. De bezorging was snel. Ik heb op een maandag besteld. Aardige bezorgen en er werd netjes afstand gehouden.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It wasnt bad but also not what we expected

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en nog goed warm.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit, lekker warm, goed gekruid. Gaan we nog vaker doen.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere curry's, precies op tijd bezorgd en mooi diverse thali! Erg goed gegeten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Levering mooi op de afgesproken tijd. Wederom heerlijk gegeten. Aanrader!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Netjes afgeleverd Ruime porties. Kortom een aanrader !!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd uitstekend!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo snel zulk lekker warm eten gehad! Iets minder dat 20 minuten nadat ik de bestelling had geplaatst was het al bij me thuis. Grote porties en het was erg lekker!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties. Alles was lekker. Ook prima en snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker en goede porties. Snelle bezorging. Alleen de knoflooknaan was een beetje te dik voor mijn smaak (en die van mijn vriendin)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar duurde wel lang

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér heerlijk gegeten, zoals elke keer. Beste indiaase restaurant van het noorden!! Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en eerder gebracht dan ik kon vermoeden

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goede temperatuur en zeer smaakvol.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker eten. Super.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk. We bestellen altijd met z'n tweeën de drie persoons vegan thali en daar eten we dan met groot plezier 3 dagen van. Het vegan chocotaartje was ook weer ontzettend lekker, kan ik iedereen aanraden! De bezorger is altijd erg snel en óók nog heel aardig.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk! 3 verschillende gerechten met lekker zoet brood.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ontzettend lekker, echt heerlijk. Het eten is alleen soms wat lauw als het arriveert. Als dat nog anders zou kunnen, is het echt overheerlijk.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker gegeten en een stuk sneller bezorgd dan verwacht. Kudos!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you, the delivery person was so nice, thank you a lot for the meal. We loved it, only one thing, it is super spicy !! We couldn’t even finish it, we had to add milk hahaha but it is so nice. Thank you

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snelle bezorging!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij persoonlijk de beste Indiase restaurant van het noorden. Uitstekende lamcurry's met authentieke masala's. Je namelijk proeven dat de kruidenmix zelf samengesteld wordt. Bij de meeste Indiase restaurants worden kant en klare kruiden uit een potje gebruikt. Dat is bij dit restaurant niet zo. Een top restaurant voor mij. 👍👍

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd een half uur voor de afgesproken tijd bezorgd.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heeft heerlijk gesmaakt en meer dan genoeg!!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals altijd heerlijk en het is ook goed veel, dus het rest van dit jaar hoef ik niet meer te koken. Je proeft de kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ruime portie 🔥

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker smaakvol en erg veel voor de prijs dat je krijgt. Dus zeker een aanrader

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en fantastische service. Dikke aanrader!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed !

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker. Helaas was het bijna koud toen het bezorgd werd en heb ik het eerst moeten opwarmen in de magnetron. Bezorging was ongeveer 20 min later dan ingeschat.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom (of eigenlijk zoals altijd!) genoten van een prima thali. Heerlijk en goede kwaliteit. Vriendelijke bezorging en op tijd (zoals gewenst en beloofd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekker gegeten, grote portie voor mooie prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Nan beetje koud en hard. Maar dat was de 1e x. Andere x was nan brood heerlijk.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend! Ik vond de pompoen in de tikka masala niet erg lekker, maar er was per ongeluk een derde gerecht bezorgd dat ik niet besteld had. En dat was heerlijk! Fijn dat er zoveel veganistische opties zijn!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgt. De lychees in de kashmiri waren oud en smaakte muffig dus niet goed. Ook vond ik de kashmiri een beetje aan de waterige kant. Rijst was ook anders had het idee dat er geen of weinig kaneel in zat. Vaak heerlijk gegeten maar deze keer was het allemaal ietsjes minder, hopelijk de volgende keer weer helemaal goed.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, eten was lekker. Vind de prijs echter aan de te hoge kant. Kwaliteit is goed, hoeveelheden voor het te betalen bedrag echt te weinig naardien mening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten, het eten was van erg goede kwaliteit! Fijne communicatie en snelle bezorging! 🙂🙏🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste restaurant ever! Lekkerste eten en je krijgt ook heel veel eten voor een portie, ongelooflijk goede service en kwaliteit. Veel restaurants kunnen hiervan leren! Erg dankbaar dat Kohinoor van India in Groningen is. Perfectie bestaat! Oprecht vol lof!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg veel voor niet enorm veel geld. We hadden het menu B besteld. Hier eten we nog wel een week van. Heel erg lekker allemaal

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel eten voor een fijne prijs. Ook goede bezorging op tijd!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Best Indian restaurant in Groningen!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd heerlijk!!!!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van een op tijd gebrachte maaltijd!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten weer. En snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden besteld met bezorgtijd 17:45 en de bestelling kwam pas 18:30. Het eten was ook niet warm. De rijst rook helaas zuur. Zelf rijst gekookt en de curry opgewarmd. Helaas ontbrak een e-mailadres op de site om deze feedback te sturen. Eerder exact hetzelfde besteld en toen wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groente tikka massala en kip tikka massala waren erg lekker. Die met garnalen was waterig en dun! Leek wel soep.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De thali gerechten waren lekker en vullend maar de naan was niet zoals vroeger dik en met knoflook, meer een pannenkoek die er bij kwam. De bezorging was op de gewenste tijd maar de bezorger deed niet aan social distancing en stapte op verzoek niet wat achteruit.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en meer dan voldoende. De tiki masala vond ik iets kinder lekker, maar smaken verschillen nou eenmaal :-)

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker (en warm), precies op afgesproken tijd bezorgd. Top!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Indiase eten van Groningen! Goede service en het lekkerste eten. Aardige mensen, vol lof! Beter dan dit word het niet.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en vlotte bezorging.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot (eerder dan verwacht zelfs) en heerlijk met het hele gezin van de Tali gegeten. Zoals altijd is er ook nog eten over voor de volgende dag en wij zijn grote eters!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot en vriendelijk. Het eten was prima maar anders dan de vorige keren dat we hier (dezelfde gerechten) bestelden, ineens veel pittiger, op het randje van wat we nog lekker vonden terwijl het gerecht medium tot heet aangaf en het dat de vorige keren ook was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verwachte levertijd was 19uur, rond 18.40 werd het eten al bezorgd. Super! Helaas was ondanks de snelle bezorging het eten al flink afgekoeld. De marco polo curry was erg lekker en de rijst was prima en meer dan genoeg. De naan vond ik iets aan de dikke kant, er had meer kaas in gemogen en ook had ik het gevoel dat hij misschien nog niet helemaal gaar was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke maaltijd!! 👍🏻

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén gerecht was de verkeerde curry, ik had Marco Polo besteld, maar dit was een rode saus met tomaat. En het duurde erg lang voordat bezorgd werd, een uur en 45 minuten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Goede hoeveelheid en kwaliteit voor wat je betaald.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel, heel lekker! Deze keer was de onion bhajee wel wat droog, maar verder was alles weer top!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!, Ook voor vega’s. Heerlijk gegeten en nog nooit zo snel eten bezorgd gekregen!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, snel en goed bezorgd.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!!!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Ze waren zelfs iets te vroeg, wat normaal gesproken geen probleem is, maar nu niet zo goed uitkwam. Toch was eten heerlijk warm en qua smaak onovertroffen!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere curries!! Het werd stipt de bezorgtijd geleverd. Lekker eten en goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend! Vegan thalli was een feest.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In het verleden altijd heerlijk gegeten, dit keer beduidend minder. De rijst was deels erg droog en deels geklonterd (leek opgewarmd in het bakje). De naan was droog en niet smakelijk (ander soort naan dan in het verleden). Het garnalen gerecht miste smaak. Kil en dahl gerecht wel erg smakelijk. Al met al veel minder lekker dan we van Kohinoor gewend zijn.. wat is er veranderd in de keuken?!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk. Zeer goede prijs/kwaliteit. Een van de weinige Indiase restaurants in Groningen waar wij willen eten

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg snel! Het eten was warm en heel lekker. Grote porties, heb er meer dan 2 dagen mee kunnen doen. Echt top!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bezorgd op de afgesproken tijd, erg fijn. Het eten was heerlijk warm en vers. We hebben genoten van dit lekkere eten! We zijn erg blij dat we rechtstreeks bij jullie hebben besteld en niet via een bezorgdienst.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging (30 minuten) en het eten was weer super lekker

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk, rijk gevuld en veel keus uit zeer verschillende smaken. Kip biryani is sowieso een aanrader.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je niet naar het restaurant kunt dan het eten maar bij je thuis. Genoten! Vooral het gerecht Kashmiri met kip subliem!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we weer heerlijk gegeten van jullie Massala en Kashmir! Tot de volgende keer.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een prima prijs. Alleen bij 4 curry mag er meer rijst bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed! Lekkere gerechten, knapperige papadum, goede sheez kabab en onion bhajee. Snel geleverd, alles was nog heet. Ruime hoeveelheid! Op ons verzoek was het vlees apart verpakt (ivm vegetariër), erg netjes! Niets dan complimenten!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Ik ben zelf hier namelijk vaste klant en ook van Indiase afkomst. Dit kwaliteit van eten vind je ook in India. En dat is alleen maar goed.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verse ingredienten en goede kwaliteit, zullen zeker weer bestellen!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk...!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: fantastisch!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we waren weer even in India!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, vers en snel geleverd.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor een goede prijs.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker maar mag echt veel minder zout. Dat viel mij de vorige keer ook al op, en het is zo zonde omdat het verder echt goed is klaargemaakt.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker! ruim genieten was het!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden 2 totaal verschillende curry's, maar de saus was precies hetzelfde, behalve dat er in de ene curry kip en in de andere lamsvlees zat. In mijn Kashmiri zaten geen mango, lychees, amandelen en rozijnen! De curry was overigens wel lekker en de bijgerechten ook! We hebben anderhalf uur moeten wachten op de bezorging

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke indiase maaltijd voor een goede prijs en vlot bezorgd in Haren!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde wat langer dan verwacht maar dat kan gebeuren en ondanks dat was het eten super warm en super lekker! Ook de vegan chocolade taart was heerlijk, absoluut ook een aanrader voor non-veganisten. Grote punt ook!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer geweldig.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Eindelijk spicy wat ook ècht spicy is!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd. Wij gaan zeker vaker bestellen. Bedankt!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Ik ben zelf van Indiase afkomst, en ik ben opgegroeid met Indiase gerechten. Dit restaurant maakt gebruik van authentieke masala's. En de bezorgers zijn toppers.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu uitleg kan wel iets beter, verder erg goed

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker! Niks aan te merken :)

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker. WIj hadden via tali's en bijgerechten een leuke mix bestelld van groente en vlees, mild en licht heet. Het lam was super mals en alle curry's rijk aan smaak een super romig, ook de vegane varianten. De porties zij heel groot, wij hebben er 2 dagen van kunnen eten. De bezorging was mooi op tijd zoals aangegven in de mail en de bezorger heel vriendelijk (met afstand, vanuit de trap), maar hier moet ik een punt aftrekken omdat het eten iets kouder was dan geweent. Het was nog warm, dus prima te eten zonder opnieuw verwarmen, maar normaal is die heet en kan je meer tijd nemen om het eten te genieten voordat die afkoelt.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruid eten uit de indiase keuken. Niet te vet.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en op tijd. Superfijn eten altijd en we hebben weer genoten. Dank!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging per eclectische scooter, super! Alles netjes verpakt en nog lekker warm. Grote porties met veel smaak. Heerlijk gegeten. We bestellen gauw nog eens.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel bezorgd

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, als ik Indiaas wil eten bestel ik het altijd hier.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk :)

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd maar denk ineens een andere kok? Evengoed heerlijk! Suggestie voor de kaart: Chicken Karhai En in menu keuze, rijst of nan... nu blijft de rijst vaak staan.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en snel bezorgd! (Ik had "zo snel mogelijk" opgegeven bij de bestelling en de geschatte bezorgtijd werd op 18.25 gezet, maar om iets voor 18.00 ging de bel al!! )

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Gelukkig weer de oude recepten. En de authentieke masala's. En een super vriendelijke bezorger die zich aan de corona maatregelen hield. Hier kunnen de meeste bezorgers voorbeeld aan nemen. Ik zal zeker weer vaker hier bestellen.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de afhaal van Koh-I-Noor. De Tikka Masala is echt een superaanrader.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smaakvol en veel eten. Ook zeer snel bezorgd.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een halfuurtje was het er al. Heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en uitstekend verzorgd, restaurant bij je thuis. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wat een smaakexplosie! De porties zijn erg ruim en de bezorger blijft keurig op afstand bij de aflevering. Voor herhaling vatbaar.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb besteld om 18:15 geleverd worden, het was geleverd om 17:45 en een beetje aan de koude kant.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, alleen jammer dat we niet weten wat in welk bakje zit. Op de bijgeleverde kun je niet zienwat bij wat hoort

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten en snelle bezorgtijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Butter chicken smaakte anders dan normaal, wat een beetje gek was. Voor de rest weer top service en heeft goed gesmaakt!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en bezorging op afgesproken tijdstip. Heel erg tevreden!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lecker and op tijd.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super gegeten!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijk weer. Het maakt niet uit wst ik bestel, elke keer heerlijk. Ik klik gewoon wat aan joh, die namen zeggen me niks en ingrediënten soms ook niet. Komt telkens goed

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Enorm genoten. We hadden een Thali van 4 gerechten. We waren ook met z'n vieren, maar je kunt hier makkelijk een dag later weer van genieten. Heel fijn dat je zoveel keuzes hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, niet zuinig met de ingrediënten. Top

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd. Uitstekende kwaliteit van het eten.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super goed zoals altijd.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Madras was zoals altijd erg goed, helaas had de bhuna een aangebrande smaak. Dat is al eens eerder zo geweest.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld! Wat een heerlijke maaltijd op mijn verjaardag! Ik ga vaker bij jullie bestellen.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime portie, heerlijke malse murgh tikka , lekker kruidig en werd bezorgd met een heerlijke bak groentecurry en rijst. Snelle bezorging, een aanrader! Al jaren topkwaliteit..

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Kashmiri en Malai waren heerlijk, puur genieten!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, twee milde curry’s met kip gehad.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! snel bezorgd door een vriendelijke man! Aanrader.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd vriendelijke en snelle bezorging.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en super snelle bezorging. Doe altijd de Thali - Zelf samenstellen, krijgt veel en lekker eten voor je geld. Mocht je niet tegen pittig kunnen, heet is echt heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten van het hoofdgerecht voor twee personen. Er was ruim voldoende. Ook de "sag bhajee", gestoofde spinazie met kruiden, was verrukkelijk. Spijtig genoeg was het toetje "badam kheer " maar voor een kwart gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en super eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol en mild. Erg lekker n gevarieerd.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd en was erg lekker

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel klaar!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker (en vegan!) zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel lekker. Goede porties precies goed

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, de nan is echt super. De groene frisse saus met komijn (waarvan ik de naam niet ken) is ook altijd super.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met allerlei extra's, de thalis zijn hier te gek. Ook nog eens supersnel klaargemaakt. Top!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger (man) was heel vriendelijk en vlot! Het eten lekker warm, kruidig en vers. Een traktatie!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakt allemaal een beetje hetzelfde.... Medium pittig was niet pittig. En het is behoorlijk zoet. Gebruiken jullie veel suiker? De nan lijkt niet vers gebakken. Jammer!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super!!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit. Altijd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Netjes ingepakt. Prima!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Het eten was klaar op de afgesproken tijd, prijs kwaliteit zeer goed. Dit is voor herhaling vatbaar

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een klein puntje van kritiek: het zou leuker zijn als je weet wat e n welk bakje zit. We moesten er nu naar raden.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker. Alleen jammer dat er geen stuk naan, een bakje salade en bakje yoghurtsaus bijzat zoals voor de Coronatijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten! Al jaren een fan van dit restaurant, ze stellen nooit teleur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naan was dit keer iets minder lekker, verder alles weer perfect. Echt heerlijk eten, royale porties en snelle bezorging!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was op tijd klaar en smaakte goed!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Ook al moet ik mezelf herhalen. Authentieke masala's. De rode chili poeder is fantastisch. De chili poeder in combinatie met madras poeder en garam masala is geweldig. Mijn vaste Indiase restaurant.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel binnen het halfuur en erg lekker

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker! En het blijft spannend hoe pittig de madras is. Elke keer weer goed in ieder geval.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer heerlijk gegeten! Altijd vriendelijke bezorgers. Top kwaliteit en service. Aanrader

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaas eten van Groningen

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was lekker maar veelste pittig. haast niet te eten daardoor. en vind het jammer dat je nu bij sommige gerechten moet kiezen tussen vlees (kip) of groenten. verder prima

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten! Had iets warmer gemogen qua temperatuur

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd thuisgebracht. Een echte aanrader!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het (volledig veganistische) eten was uitstekend. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Elke gerecht heeft z'n eigen authentieke masala's. En altijd een snelle bezorging met vriendelijke bezorgers.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zoals altijd!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect! Bezorging wel iets later dan gepland maar dat maakte het eten meer dan goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goeie veganistische opties! Ontzettend goede service.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker eten, Bijna alles glutenvrij en snel klaar.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo'n taai lamsvlees heb ik in m'n hele leven nog niet gegeten.....

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte heerlijk. Alles goed voor elkaar.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heet bezorgd en super lekker. Gewoon heerlijk in geur en smaak en grote porties, wij moeten er maar een beetje extra rijst koken om er twee dagen van te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Mijn vaste restaurant als ik Indiase gerechten bestel. Ben zelf namelijk ook Indiaas. En ik hou van pittige gerechten. Goede kwaliteit eten en een snelle bezorging met een super vriendelijke bezorger.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne service, lekker eten

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd gereed en smakelijk

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Gaan we vaker doen

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld. Bezorging was erg snel! Eten was erg lekker! Niet te zuinig met vlees, currys zijn erg smaakvol en niet drijvend in olie, zoals bij andere restaurants. Echt een aanrader!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, correcte snelle bezorging.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd kunnen we er twee dagen van eten.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Bedankt Kohinoor!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten!!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, smaakvol en pittig.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goed, als altijd.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker en pittig eten

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, prima porties, goede dienstverlening!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier vroeger bezorgd dan verwacht, fijn! Heerlijk eten, goed gekruid, veel verse groenten in de curry en royale porties! Goede prijs-kwalititeit verhouding.. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, vindaloo is veel te scherp maar dat was mijn eigen fout. De naan is wat dikker dan ik gewend ben, heb liever iets dunner. De rijst was voortreffelijk, zelfs een dag later nog heerlijk.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, maar tikka massala te pittig en nan brood te dik . Bezorging ging soepel en snel. Dank!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen 20 minuten te vroeg bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistent erg lekker en vers

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige klacht: veel te lekker! Mijn voorkeur gaat uit naar gerechten met paneer of kleine garnalen. Ook de Tarka Dal vind ik erg lekker. Pittiger dan medium gerechten lukt mij nog niet. Ben wel benieuwd wie het lukt om de Vindaloo te eten :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Meerdere keren afhaal besteld. Altijd optijd klaar, warm en goed van smaak.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Ook precies op tijd bezorgd. De madras is trouwens wel écht heet. Dit ervaar je tijdens het eten maar ook de volgende dag nog een keer. Wat een genot ;)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging van het eten zou naar verwachting 1 uur duren, duurde 2 uur en 15 minuten. Het eten was verder heerlijk, maar wij laten niet meer bezorgen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk Zo als altijd

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde byriani gerechten waren erg lekker. De bestelling werd iets vroeger gebracht dan aangegeven, maar we waren (gelukkig) thuis.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, redelijke prijs, makkelijk af te halen

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tahin met 3 gerechten besteld. Lekkere Curries en meer dan genoeg voor 3 man! Ook nog eens in 19 minuten bezorgd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker !

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Perfect van smaak en portie. Helaas 2/3 van de bakjes niet erg warm meer. Salade mag iets uitgebreider.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry’s, mooi op tijd geleverd

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld, en we waren erg tevreden. De naan heeft echt mokerveel knoflook, en maakt als je dromen waar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker gegeten! Goed voor elkaar en snelle bezorging.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of my favourite restaurants in Groningen. Good quality food and fast delivery.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en lekker als altijd

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren mooi rap met de bestellings! Beste hoeveelheid voor die prijs, kon minder.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, thali van 4 gerechten. Konden we met zn 2en 2 dagen van eten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom superlekker, ook het verzoek om de okra achterwege te laten was gehonoreerd. Volle bakjes, oftewel prima prijs/kwaliteit verhouding.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten! Wel lijkt het me handig om op de bakjes te zetten wat er in zit :)

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en vers

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zeker voor herhaling vatbaar! Vlotte bezorging.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke curries. Wel een erg aanwezige margarine smaak in de curries. Helaas was het naanbrood hard en droog.. is er misschien een manier om deze thuis na ontvangst weer zacht te krijgen?

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, klein min puntje was dat het naambrood met kokos en rozijnen, wat aan de dikke kant was (persoonlijke voorkeur is Max 1 cm en geen 2 cm)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en goede porties! Keurig op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, voor het eerst de Bengaalse garnalen gehad, heerlijk!!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, het smaakte vers. Naan was lekker warm en vers gebakken. Ook rekening gehouden met de opgegeven bezorgtijd. Bij de rijst zaten wel stukjes uien en stukje van een kruid, dat was iets minder, vandaar 4 sterren.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk fantastisch! We bestellen hier bijna wekelijks :) en als je eens een tegenvaller hebt, komen ze direct bij je langs om het ‘goed’ te maken. Geweldig!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very vast delivery and great food!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm Kurma was 'mild' zoals beloofd. Maar ik was toch een beetje teleurgesteld omdat ik toch wel een beetje peper verwachte, omdat de vorige keer dat ik een milde maaltijd bij jullie bestelde, deze toch heel pittig was. Ik verwachtte toch wel 'iets' van pittigheid. Desondanks vond ik het nog steeds heel lekker, en kom ik nog een keer terug.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty Indian food. This is my 6 the time ordering from kohinnor. Never dissapponted

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top kwaliteit Voldoende hoeveelheid Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben genoten en het werd ook snel bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en heerlijk. Goede service

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was, zoals gewoonlijk, heerlijk! De bezorging was veel vroeger dan aangegeven, wat fijn was. Normaal duurt de bezorging altijd even maar dan heb je ook wat. De smaak is goed en de service ook altijd prima. Bedankt!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen met de beste specerijen. Een goede mix van massala's. En uiteraard een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijke maaltijd (Thali, met veel keuzemogelijkheden), goed op smaak en eerlijke porties.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Ga zo door👍🏼

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service, no nonsense, het eten is geweldig. Ik had door een probleem tijdens de online betaling per ongeluk dubbel besteld en betaald. Na het restaurant te hebben gebeld werd dit zeer pragmatisch opgelost.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben hartstikke tevreden met de kwaliteit en bezogring. Het indiaas eten was lekker zoals altijd!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd fantastisch! De vindaloo is echt heerlijk heet en de rest van de curry’s zijn heerlijk aromatisch . Helaas was de bestelling veel te laat. We hebben meer dan 2 uur op ons eten moeten wachten. Het zou netjes zijn als ze ons hiervan even op de hoogte hadden gesteld want ik heb nu zelf 2 keer moeten bellen om navraag te doen waar ons eten bleef ! Eten top. Service kon dit keer absoluut beter .. volgende keer een nieuwe poging !

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistent goed, curries zijn stevig gekruid en niet te zwaar of te vet. Aanrader!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima verzorgd en heel erg lekker!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en een vlotte aflevering. Helemaal goed.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd! Erg lekker eten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Er worden worden echte masala's gebruikt i.p.v. kant en klare kruiden/potjes.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel, veel en vriendelijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was erg slecht. Het plakte zo dat het een aanelkaar geplakte koek was. Erg jammer bij een bestelling van 45 euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Goede service en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, prima op tijd bezorgd. Doen we vaker nu we niet meer buiten de deur kunnen eten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekkerste Indiaas eten in Groningen. Bezorging altijd netjes en snel.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten zoals altijd! Ook de bezorger die het eten bezorgd aangepast aan de rivm maatregelen.. echt heel fijn!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten, snel klaar en conform aangegeven tijd.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Indiaas van Groningen, en het thali menu is ideaal om dingen uit te proberen voor een goede prijs.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een foutje gemaakt bij het online bestellen, na telefonisch contact te hebben gehad werd dit vriendelijk opgelost! En de bezorger was er een half uur eerder dan aangegeven, zo konden we eerder genieten! Tevreden!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had wat problemen om het adres te vinden, maar dit hele kleine minpuntje valt in het niet bij de pluspunten : heeerlijk eten, met ook nog eens een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Aanradert !

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker en veel eten. Doen we zeker weer!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiase restaurant van Groningen. Bezorging altijd vriendelijk en het eten heel erg smaakvol. Hoop dat ze zo blijven doorgaan

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten en snelle bezorging!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben bijzonder lekker gegeten gisteren, en vandaag laten we ons de rest goed smaken. We hadden iets te vieren en waren waarschijnlijk bij u gaan eten als dat had gekund, maar dit was een prima oplossing. De bezorger was nogal veel te vroeg, maar dat was nauwelijks een probleem. Met vriendelijke groet, André

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een Thali van 4 gerechten. De tikki masala, panak en shabnom curry. Zeker de laatste twee waren erg lekker, kruidig (wij hadden vega variant). De tikki masala was zoals je verwacht (kip en lam). Wel vonden we de salade wat karig (wel goed van smaak). Brood en sausje was prima.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always. Sunday treat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Lekker op smaak en heel compleet voor niet al te veel geld. Bezorging was ook snel en een aardige jongen. Had twee keer besteld per ongeluk, werd er netjes over gebeld. Helemaal top!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent tasty food . Ordering since 2 months Never disappointed. Salmon tikka masala and chicken tikka masala are awesome

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌👌

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker eten tegen goede prijs, vriendelijke bediening.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb voedselvergiftiging gekregen.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed Maar brood was wel wat droog

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en binnen een kwartier bezorgd. Bestelde voor 1 persoon en kon daar twee dagen van eten. Lekkere curry , lekkere naan en smaakvolle rijst. Kortom: een aanrader!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goed en lekker eten alleen we hadden de fish curry erbij besteld. Maar dat was zo heet dat we het helaas niet konden eten :( voor de rest was het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tikka masala met lams vlees was lekker. Het brood er bij ook. Ik had gebeld met Kohinoor over de soepen die ze hadden. Ze zei: linzen, kikker erwten, tomaat en kip. Ik had via de bestelling aangegeven kippen soep te willen. Daarentegen, kreeg ik tomaten soep. Die vond ik juist het minst lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier echt oprecht al meer dan 15 keer besteld, elke keer was de medium tikka masala geweldig, maar dit keer was hij smaakloos, koud, flauw, totaal niet pittig enzovoort, dit ben ik oprecht niet van jullie gewend. Was deze dag een andere kol aanwezig dan normaal? Ik wilde nog bellen of dit normaal was, maar toch niet wezen klagen. Ik hoop dat de volgende keer weer net zo lekker is. (De samosa waren trouwens nog half rauw van binnen)

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Onion Bhajee waren droog en hard, minder lekker dan normaal. En de champignons waren niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren groot fan Kohinoor. Het is altijd heerlijk, alleen de laatste keer viel het wat tegen. De bestelde papadam zat er niet bij en er was ook niets extra's geleverd zoals op de website staat beschreven. De rijst was deze keer smaakloos en papperig, de onion bhajees waren te dik en droog. En de bombay aloo, was minder lekker gekruid dan normaal. Nogmaals, normaal is het echt heerlijk allemaal! Hopelijk is dit geen blijvende verandering.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en lekker zoals altijd. Vegan taart was wel een heel klein puntje voor €6,50.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer bestel ik hier, echt heerlijk, altijd warm en snel! Ik had deze keer een klein verzoekje om een bijgerecht te vervangen door iets anders aangezien ik die nooit zo lekker vind en dit werd gedaan, super attent. Dankjewel Kohinoor!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en als verrassing iets extra’s; hoe leuk is dat!

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😀

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lekker :D

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit bericht is persoonlijk naar Kohinoor bedoeld. Ik ben altijd zeer tevreden over het eten. Maar deze keer zaten er twee stukjes vlees (!) in mijn vega marco polo. Dat had ik pas door bij het opeten en vond ik héél erg vervelend, want ik ben vegetariër.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed Indiaas eten! Heb hier voor de tweede maal besteld en het was weer heerlijk! Aanrader!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snel, en altijd super lekker, super!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Goede kwaliteit!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er een half uur eerder dan aangegeven, dat was fijn. De smaak van het eten was wederom heerlijk, alleen had ik een plastic witte ring in mijn mond (waarschijnlijk een gedeelte van een schroefdop)!! En er zat een hard ander stuk in het eten, geen idee wat dit was. We hebben geprobeerd te bellen, maar kahinoor nam niet op.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer héérlijk Zo als altijd

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaakvol eten, 30 min bezorgtijd, kwam warm aan (Beijum). We hadden Thali met 4 gerechten, precies genoeg voor 3 personen. Marco Polo mild erg lekker, Tikka Masala medium precies pittig genoeg voor ons. Makhani mild erg smaakvol. Sabji murgh is kip met groenten, was ook welkom ;) papadum lekker knapperig

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is gewoon het beste Indiase restaurant in Groningen. De kwaliteit is altijd goed en ze zijn niet gierig met vlees in de gerechten. Bezorging is ook snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry was lauw, de rijst half gaar (zat ongekookte rijst doorheen dus heb het hele bakje weg gedaan) had er veel meer van verwacht maar dit was echt niet lekker

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en vriendelijke bezorger!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en vega!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel lekker eten voor relatief weinig geld ik kan met mijn bestelling drie dagen heerlijk eten voor nog geen € 25. Ik zou het wel fijn vinden alls er nog wat meer informatie op de website staat over de inhoud Van de curry’s waar je uit kan kiezen je weet niet zo goed wat je van tevoren voor saus besteld Tenzij je het eerder hebt gehad en de naam hebt onthouden

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit en een serieus grote portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou het liefst keuze hebben voor papadam met komijn. Verder altijd lekker en bezorging is snel en stipt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlotte bezorging.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor openingstijd via de eigen website van Kohinoor besteld en netjes een aantal minuten voor gewenste bezorgtijd geleverd. Eten was ook zeer goed en lekker pittig!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse gerechten. Erg smaakvol. Vooral de vindaloo en de courgette curry (nog nooit eerder gezien bij een Indiaas restaurant) zijn aanraders.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft nog niet eens 1 ster waard, we komen hier al jaren altijd een goede kwaliteit. Zaterdag 24-11-2019 een bestelling gedaan met zalm en kip. Later op de avond hadden we last van misselijkheid en darm klachten. Ik dacht dit fatsoenlijk op te lossen om daar even naar toe te bellen. Maar nee, bij het zoeken van mijn gegevens had ik een fout gemaakt over dat het bij thuisbezorgd was besteld. De eigenaar kon mijn gegevens niet vinden en werd er van beschuldigd dat ik elke week zou bellen hierover WAT? ik was er niet erg gecharmeerd van dat ik daar van beschuldigd werd. De eigenaar was totaal niet voor rede vatbaar. Ik later nog een keer gebeld maar het gesprek ging van kwaad tot erger. Ja ik had verkeerde gegevens gegeven en daar hamerde hij de hele tijd over door geen beginnen aan. ik vind het erg bedroevend naar jaren klant geweest te zijn kom ik hier niet weer, misschien eens wat betere servies bieden bij klachten.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

***

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en vers..

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Het eten is goed gekruid met authentieke Indiase specerijen. Ook een hele snelle bezorging en een vriendelijke bezorger.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ben een nieuwe vaste klant!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaan van Groningen! Elke keer bestel ik hier, want het smaakt elke keer weer fantastisch. Bezorging is snel, dus helemaal top!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd thuis gebracht. Prima

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en supersnel bezorgd, binnen 20 minuten op zaterdagavond.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, perfect als je te lui bent om te koken.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En zeer vlotte bezorging!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en de bezorger was heel vriendelijk. Super!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! De bezorging is ook top: is er altijd erg vlot.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier altijd de Rogan Josh met extra papadum, knoflooknaan en raita en dat is altijd heel lekker. Jammer dat er een beetje weinig rijst bij zit, dat zou wel wat meer mogen.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en van goede kwaliteit. Een aanrader

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Erg lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en altijd lekker snel bezorgd! Alleen de butter Chicken zou ik niet nog een keer bestellen. Die is oke, maar veel minder kruidig en lekker dan andere gerechten.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Bestelling smiddags rond 15u al doorgegeven via de website met de bezorgtijd om 18:15, het eten werd keurig rond die tijd geleverd. Zeker een aanrader!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima maar was net niet warm genoeg deze keer. Misschien iets te lang onderweg?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Grote porties en goed op smaak. We hadden dit keer de vegan thali besteld met twee verschillende gerechten. Bedankt voor de raita! Volgende keer zullen we die er apart bijbestellen. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste indiase restaurant van Groningen. Goede kwaliteit kruiden/specerijen die bij de gerechten worden gebruikt. En een uitstekende bezorgservice. 10/10

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd! En sneller bezorgd dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik goed te spreken over Kohinoor. Goede persoonlijke service, naar vandaag was het niet goed. Heel zout en geen smaak. Hoop dat dat eenmalig is, want ik ga het zeker wel weer proberen

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld, altijd goede service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat vlakke smaak, niet wat ik gewend ben van de Indiase keuken. De naan was erg droog en weinig smaakvol. Wel grote porties.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goede Indiase restaurant in Groningen. Waarschijnlijk de beste.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Snel bezorgd en weer een aardige bezorger. Ook werd ik nog even nagebeld omdat ik een foutje had gemaakt in de bestelling

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima indiaas eten. Goede service. Porties voldoende groot. Kwaliteit is bij herhaling prima.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima maar het lekkerste is het toch in het restaurant zelf! Wel vlot bezorgd. Verder geen klachten.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld hier. Heel lekker!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut mijn favoriete indiaas restaurant in Groningen!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, hoeveelheid meer dan genoeg. Ook bezorging prima en sneller dan aangegeven. Altijd een fijn adres.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de beste Indiase restaurant van Groningen. Goede menu's en goede kruiden. Alleen kan de nan per bestelling in kwaliteit verschillen. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I have been looking for an Indian that is similar to the Indian resteraunts in the UK and finnaly found one. Decent amount of spice and the sauce texture was perfect. This will be a regular place for me and the love of a good curry

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Na al die jaren nog steeds verrassend lekker, deze kok weet hoe hij hij echt Indiaas moet koken. Heerlijk gekruid en met verse ingrediënten. Ruime porties. Bezorging was zelfs iets eerder dan het gevraagde tijdstip. Aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten en super snel bezorgd, top!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit van het eten was zeer goed. De porties waren ruim voldoende. We hebben gesmuld! Het eten werd keurig binnen de tijd bezorgd. We zijn zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kookplaat kapot. Dus dan maar eten bestellen. Iets wat lekker is en gezond. Hopelijk een snelle levering. Kohinoor was schot in de roos. Binnen half uur werd er al aangebeld met het eten. Heerlijk gegeten voor een uitstekende prijs. Twee gerechten met rijst en nan en wat salade voor €19,50. Genoeg voor 3 personen. Alleen het brood had iets zachter gemogen de rest perfect. Algemene beoordelingcijfer 9,5

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereide maaltijden en snelle levering.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! We bestellen hier graag!!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende opties bij de "Vegan Thali - zelf samenstellen"!!!! Super lekker :))

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de beste Indiase restaurant in Groningen. Goed gekruid vlees en lekkere groenten. De bezorging is uitstekend. Sowieso voor herhaling vatbaar.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten: snel bezorgd, dus goed warm. Goeie portiegrootte, maar ook vooral lekker. Heel heet betekent hier ook echt zweetopwekkende, neusontstoppende , ongenadige heetheid van de madras of vindaloo curries zoals het hoort. Prima raita biedt dan welkome doch tijdelijke verkoeling. Raita zou verplicht geleverd moeten worden bij dit soort gerecht. Water help niet of verergerd het juist. Of snel nog een hap...geniaal spul dus. Klein minpuntje was het kleine bakje bijgeleverde sla, niet echt toegevoegde waarde, en niet zeker van de Indiase authenticiteit van dit gerecht... Al met al dus prima gegeten en ben benieuwd naar de andere gerechten.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er met vijf minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige minpunt was dat een van de gerechten niet klopte. Ik heb dit via Facebook messenger doorgegeven maar hier is geen reactie op gekomen ondanks dat men dit wel heeft gelezen. Helaas was dit ook niet de eerste keer dat er iets foutief gebracht werd.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer qua bezorging. Eten was heerlijk

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer vriendelijke bezorger! We hadden 2x een Thali en dit was zat voor 4 personen. De kip was zeer mals! We bestellen zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen Saag paneer op de menukaart, daarom 2 bijgerechten besteld, spinazie en aardappels. Heerlijk, maar niet echt genoeg voor een maaltijd en dan is 15 euro wel prijzig...

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere vegetarische Kashmiri!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vegan eten, op tijd bezorgd en aardige bezorger!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Sowieso voor herhaling vatbaar.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sausje bij bij de papadum is niet mee geleverd :-(

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt oprecht, altijd lekker en ook snelle bezorging. In het verleden bestelde ik wel eens ergens anders en dat duurde altijd lang. Ik bestel nergens anders meer. Ook altijd nette mensen aan de deur!

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vegetarisch curry menu voor 2 personen besteld, snelle bezorging en veel eten. Helaas de volgende dag voedselvergiftiging opgelopen. Heel jammer!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat we hier besteld hebben. Was prima, maar 1e keer was toch beter en lekkerder. Bv papadam was net klein beetje te lang gebakken. Bezorging was niet helemaal conform afspraak: gevraagd om bezorging om 18.30h, bezorger was er om 18.10h...

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Smaakvol, grote porties en de curry met groenten zat ook boordevol echt groenten. Ook nog eens supersnel bezorgd. Een aanrader!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Heel smakelijk en ook de bezorging was heel mooi op de gevraagde tijd. Het enige kleine minpuntje is dat de bakjes tijdens het vervoer wel eens wat gaan lekken.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, warm en lekker eten :)

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten! Snel bezorg en altijd heel tevreden over prijs en kwaliteits verhouding :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het meeste eten was lekker en de bestelling werd snel bezorgd. Helaas was de malai met groenten erg waterig en zat daar weinig smaak aan.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het groenvoer was niet vers. De rijst bedorven en het naan brood was te dik en koud. Ik bestel hier nooit weer!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was 25 minuten (!) te vroeg bezorgd, en dus koud toen we begonnen met eten.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en een prima bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurgesteld. Was helemaal geen Biryani rijst. Geen rozijnen, amandelen en kruiden. Nooit weer zal ik bestellen.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry's besteld. Grote porties. Wij waren tevreden. Bezorging was snel en de bezorger vriendelijk.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje aangebrand. Jammer.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg echt ontzettend veel curry voor een mooie prijs, en de kwaliteit liet niks te wensen over. Bezorging was praktisch op de minuut nauwkeurig op het gewenste tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd. Wij hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, grote porties, allemaal leuk, maar vooral lekker eten! Nog nooit benieuwd geweest naar de keuken van India, maar naar hier twee keer besteld te hebben erg benieuwd!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed warm en erg lekker!!!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het was sneller thuisbezorgd dan verwacht. Top!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk Echt van genoten

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, volgende keer wel graag een BTW bon.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aanrader!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja was weer heerlijk eten En buikje weer mooi rond gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Onzettend aardige mensen en ook nog eens erg lekker eten voor een zeer schappelijke prijs.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er binnen een half uur en het eten was heerlijk!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren heerlijk zoals altijd. Behalve de Madras. Die was niet op smaak en heel dun. Zag er ook anders uit dan normaal.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch en super klantvriendelijk met een naan van het huis erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smaakvol en bezorging was veel sneller dan verwacht. Misschien wel nieuwe favoriet qua Indiase restaurants in Groningen!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Online besteld en op tijd klaar en opgehaald. Een aanrader

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima dienstverlening. Uitstekend eten en ruim voldoende. Aandacht voor details

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bedankt voor de vegan en glutenvrij bereiding! Top service ???

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging goed. Dikke prima.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd en heel vriendelijk zoals altijd. Wij vonden de maaltijd echter iets minder lekker dan de vorige keren; het had minder smaak.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een rare en onprettige bijsmaak aan de rijst. Dan ook niet opgegeten. (PrawnByriani) Prijskwaliteitsverhouding zeer slecht en niet zoals ik gewend was van Kohinoor. Denk niet dat ik hier ooit nog wat bestel.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18 minuten voor een thali voor 3. Bizar snel en erg lekker!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Goede verse curries en de koriander was weggelaten zoals gevraagd. Helaas was 1 bakje met curry gaan lekken waardoor de hele tas onder de curry zat, minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Goed warm en op tijd geleverd en de porties zijn ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.