Beoordelingen van Kohinoor van India Groningen

Recente recensies van Kohinoor van India Groningen

5 sterren na 174 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een foutje gemaakt bij het online bestellen, na telefonisch contact te hebben gehad werd dit vriendelijk opgelost! En de bezorger was er een half uur eerder dan aangegeven, zo konden we eerder genieten! Tevreden!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had wat problemen om het adres te vinden, maar dit hele kleine minpuntje valt in het niet bij de pluspunten : heeerlijk eten, met ook nog eens een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Aanradert !

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker en veel eten. Doen we zeker weer!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiase restaurant van Groningen. Bezorging altijd vriendelijk en het eten heel erg smaakvol. Hoop dat ze zo blijven doorgaan

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten en snelle bezorging!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben bijzonder lekker gegeten gisteren, en vandaag laten we ons de rest goed smaken. We hadden iets te vieren en waren waarschijnlijk bij u gaan eten als dat had gekund, maar dit was een prima oplossing. De bezorger was nogal veel te vroeg, maar dat was nauwelijks een probleem. Met vriendelijke groet, André

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een Thali van 4 gerechten. De tikki masala, panak en shabnom curry. Zeker de laatste twee waren erg lekker, kruidig (wij hadden vega variant). De tikki masala was zoals je verwacht (kip en lam). Wel vonden we de salade wat karig (wel goed van smaak). Brood en sausje was prima.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always. Sunday treat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Lekker op smaak en heel compleet voor niet al te veel geld. Bezorging was ook snel en een aardige jongen. Had twee keer besteld per ongeluk, werd er netjes over gebeld. Helemaal top!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent tasty food . Ordering since 2 months Never disappointed. Salmon tikka masala and chicken tikka masala are awesome

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌👌

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker eten tegen goede prijs, vriendelijke bediening.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb voedselvergiftiging gekregen.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed Maar brood was wel wat droog

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en binnen een kwartier bezorgd. Bestelde voor 1 persoon en kon daar twee dagen van eten. Lekkere curry , lekkere naan en smaakvolle rijst. Kortom: een aanrader!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goed en lekker eten alleen we hadden de fish curry erbij besteld. Maar dat was zo heet dat we het helaas niet konden eten :( voor de rest was het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tikka masala met lams vlees was lekker. Het brood er bij ook. Ik had gebeld met Kohinoor over de soepen die ze hadden. Ze zei: linzen, kikker erwten, tomaat en kip. Ik had via de bestelling aangegeven kippen soep te willen. Daarentegen, kreeg ik tomaten soep. Die vond ik juist het minst lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier echt oprecht al meer dan 15 keer besteld, elke keer was de medium tikka masala geweldig, maar dit keer was hij smaakloos, koud, flauw, totaal niet pittig enzovoort, dit ben ik oprecht niet van jullie gewend. Was deze dag een andere kol aanwezig dan normaal? Ik wilde nog bellen of dit normaal was, maar toch niet wezen klagen. Ik hoop dat de volgende keer weer net zo lekker is. (De samosa waren trouwens nog half rauw van binnen)

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Onion Bhajee waren droog en hard, minder lekker dan normaal. En de champignons waren niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren groot fan Kohinoor. Het is altijd heerlijk, alleen de laatste keer viel het wat tegen. De bestelde papadam zat er niet bij en er was ook niets extra's geleverd zoals op de website staat beschreven. De rijst was deze keer smaakloos en papperig, de onion bhajees waren te dik en droog. En de bombay aloo, was minder lekker gekruid dan normaal. Nogmaals, normaal is het echt heerlijk allemaal! Hopelijk is dit geen blijvende verandering.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en lekker zoals altijd. Vegan taart was wel een heel klein puntje voor €6,50.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer bestel ik hier, echt heerlijk, altijd warm en snel! Ik had deze keer een klein verzoekje om een bijgerecht te vervangen door iets anders aangezien ik die nooit zo lekker vind en dit werd gedaan, super attent. Dankjewel Kohinoor!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en als verrassing iets extra’s; hoe leuk is dat!

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😀

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lekker :D

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit bericht is persoonlijk naar Kohinoor bedoeld. Ik ben altijd zeer tevreden over het eten. Maar deze keer zaten er twee stukjes vlees (!) in mijn vega marco polo. Dat had ik pas door bij het opeten en vond ik héél erg vervelend, want ik ben vegetariër.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed Indiaas eten! Heb hier voor de tweede maal besteld en het was weer heerlijk! Aanrader!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snel, en altijd super lekker, super!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Goede kwaliteit!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er een half uur eerder dan aangegeven, dat was fijn. De smaak van het eten was wederom heerlijk, alleen had ik een plastic witte ring in mijn mond (waarschijnlijk een gedeelte van een schroefdop)!! En er zat een hard ander stuk in het eten, geen idee wat dit was. We hebben geprobeerd te bellen, maar kahinoor nam niet op.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer héérlijk Zo als altijd

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaakvol eten, 30 min bezorgtijd, kwam warm aan (Beijum). We hadden Thali met 4 gerechten, precies genoeg voor 3 personen. Marco Polo mild erg lekker, Tikka Masala medium precies pittig genoeg voor ons. Makhani mild erg smaakvol. Sabji murgh is kip met groenten, was ook welkom ;) papadum lekker knapperig

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is gewoon het beste Indiase restaurant in Groningen. De kwaliteit is altijd goed en ze zijn niet gierig met vlees in de gerechten. Bezorging is ook snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry was lauw, de rijst half gaar (zat ongekookte rijst doorheen dus heb het hele bakje weg gedaan) had er veel meer van verwacht maar dit was echt niet lekker

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en vriendelijke bezorger!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en vega!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel lekker eten voor relatief weinig geld ik kan met mijn bestelling drie dagen heerlijk eten voor nog geen € 25. Ik zou het wel fijn vinden alls er nog wat meer informatie op de website staat over de inhoud Van de curry’s waar je uit kan kiezen je weet niet zo goed wat je van tevoren voor saus besteld Tenzij je het eerder hebt gehad en de naam hebt onthouden

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit en een serieus grote portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou het liefst keuze hebben voor papadam met komijn. Verder altijd lekker en bezorging is snel en stipt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlotte bezorging.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor openingstijd via de eigen website van Kohinoor besteld en netjes een aantal minuten voor gewenste bezorgtijd geleverd. Eten was ook zeer goed en lekker pittig!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse gerechten. Erg smaakvol. Vooral de vindaloo en de courgette curry (nog nooit eerder gezien bij een Indiaas restaurant) zijn aanraders.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft nog niet eens 1 ster waard, we komen hier al jaren altijd een goede kwaliteit. Zaterdag 24-11-2019 een bestelling gedaan met zalm en kip. Later op de avond hadden we last van misselijkheid en darm klachten. Ik dacht dit fatsoenlijk op te lossen om daar even naar toe te bellen. Maar nee, bij het zoeken van mijn gegevens had ik een fout gemaakt over dat het bij thuisbezorgd was besteld. De eigenaar kon mijn gegevens niet vinden en werd er van beschuldigd dat ik elke week zou bellen hierover WAT? ik was er niet erg gecharmeerd van dat ik daar van beschuldigd werd. De eigenaar was totaal niet voor rede vatbaar. Ik later nog een keer gebeld maar het gesprek ging van kwaad tot erger. Ja ik had verkeerde gegevens gegeven en daar hamerde hij de hele tijd over door geen beginnen aan. ik vind het erg bedroevend naar jaren klant geweest te zijn kom ik hier niet weer, misschien eens wat betere servies bieden bij klachten.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

***

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en vers..

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Het eten is goed gekruid met authentieke Indiase specerijen. Ook een hele snelle bezorging en een vriendelijke bezorger.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ben een nieuwe vaste klant!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaan van Groningen! Elke keer bestel ik hier, want het smaakt elke keer weer fantastisch. Bezorging is snel, dus helemaal top!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd thuis gebracht. Prima

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en supersnel bezorgd, binnen 20 minuten op zaterdagavond.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, perfect als je te lui bent om te koken.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En zeer vlotte bezorging!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en de bezorger was heel vriendelijk. Super!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! De bezorging is ook top: is er altijd erg vlot.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier altijd de Rogan Josh met extra papadum, knoflooknaan en raita en dat is altijd heel lekker. Jammer dat er een beetje weinig rijst bij zit, dat zou wel wat meer mogen.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en van goede kwaliteit. Een aanrader

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Erg lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en altijd lekker snel bezorgd! Alleen de butter Chicken zou ik niet nog een keer bestellen. Die is oke, maar veel minder kruidig en lekker dan andere gerechten.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Bestelling smiddags rond 15u al doorgegeven via de website met de bezorgtijd om 18:15, het eten werd keurig rond die tijd geleverd. Zeker een aanrader!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima maar was net niet warm genoeg deze keer. Misschien iets te lang onderweg?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Grote porties en goed op smaak. We hadden dit keer de vegan thali besteld met twee verschillende gerechten. Bedankt voor de raita! Volgende keer zullen we die er apart bijbestellen. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste indiase restaurant van Groningen. Goede kwaliteit kruiden/specerijen die bij de gerechten worden gebruikt. En een uitstekende bezorgservice. 10/10

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd! En sneller bezorgd dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik goed te spreken over Kohinoor. Goede persoonlijke service, naar vandaag was het niet goed. Heel zout en geen smaak. Hoop dat dat eenmalig is, want ik ga het zeker wel weer proberen

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld, altijd goede service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat vlakke smaak, niet wat ik gewend ben van de Indiase keuken. De naan was erg droog en weinig smaakvol. Wel grote porties.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goede Indiase restaurant in Groningen. Waarschijnlijk de beste.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Snel bezorgd en weer een aardige bezorger. Ook werd ik nog even nagebeld omdat ik een foutje had gemaakt in de bestelling

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima indiaas eten. Goede service. Porties voldoende groot. Kwaliteit is bij herhaling prima.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima maar het lekkerste is het toch in het restaurant zelf! Wel vlot bezorgd. Verder geen klachten.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld hier. Heel lekker!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut mijn favoriete indiaas restaurant in Groningen!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, hoeveelheid meer dan genoeg. Ook bezorging prima en sneller dan aangegeven. Altijd een fijn adres.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de beste Indiase restaurant van Groningen. Goede menu's en goede kruiden. Alleen kan de nan per bestelling in kwaliteit verschillen. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I have been looking for an Indian that is similar to the Indian resteraunts in the UK and finnaly found one. Decent amount of spice and the sauce texture was perfect. This will be a regular place for me and the love of a good curry

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Na al die jaren nog steeds verrassend lekker, deze kok weet hoe hij hij echt Indiaas moet koken. Heerlijk gekruid en met verse ingrediënten. Ruime porties. Bezorging was zelfs iets eerder dan het gevraagde tijdstip. Aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten en super snel bezorgd, top!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit van het eten was zeer goed. De porties waren ruim voldoende. We hebben gesmuld! Het eten werd keurig binnen de tijd bezorgd. We zijn zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kookplaat kapot. Dus dan maar eten bestellen. Iets wat lekker is en gezond. Hopelijk een snelle levering. Kohinoor was schot in de roos. Binnen half uur werd er al aangebeld met het eten. Heerlijk gegeten voor een uitstekende prijs. Twee gerechten met rijst en nan en wat salade voor €19,50. Genoeg voor 3 personen. Alleen het brood had iets zachter gemogen de rest perfect. Algemene beoordelingcijfer 9,5

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereide maaltijden en snelle levering.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! We bestellen hier graag!!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende opties bij de "Vegan Thali - zelf samenstellen"!!!! Super lekker :))

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de beste Indiase restaurant in Groningen. Goed gekruid vlees en lekkere groenten. De bezorging is uitstekend. Sowieso voor herhaling vatbaar.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten: snel bezorgd, dus goed warm. Goeie portiegrootte, maar ook vooral lekker. Heel heet betekent hier ook echt zweetopwekkende, neusontstoppende , ongenadige heetheid van de madras of vindaloo curries zoals het hoort. Prima raita biedt dan welkome doch tijdelijke verkoeling. Raita zou verplicht geleverd moeten worden bij dit soort gerecht. Water help niet of verergerd het juist. Of snel nog een hap...geniaal spul dus. Klein minpuntje was het kleine bakje bijgeleverde sla, niet echt toegevoegde waarde, en niet zeker van de Indiase authenticiteit van dit gerecht... Al met al dus prima gegeten en ben benieuwd naar de andere gerechten.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er met vijf minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige minpunt was dat een van de gerechten niet klopte. Ik heb dit via Facebook messenger doorgegeven maar hier is geen reactie op gekomen ondanks dat men dit wel heeft gelezen. Helaas was dit ook niet de eerste keer dat er iets foutief gebracht werd.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer qua bezorging. Eten was heerlijk

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer vriendelijke bezorger! We hadden 2x een Thali en dit was zat voor 4 personen. De kip was zeer mals! We bestellen zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen Saag paneer op de menukaart, daarom 2 bijgerechten besteld, spinazie en aardappels. Heerlijk, maar niet echt genoeg voor een maaltijd en dan is 15 euro wel prijzig...

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere vegetarische Kashmiri!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vegan eten, op tijd bezorgd en aardige bezorger!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Sowieso voor herhaling vatbaar.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sausje bij bij de papadum is niet mee geleverd :-(

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt oprecht, altijd lekker en ook snelle bezorging. In het verleden bestelde ik wel eens ergens anders en dat duurde altijd lang. Ik bestel nergens anders meer. Ook altijd nette mensen aan de deur!

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vegetarisch curry menu voor 2 personen besteld, snelle bezorging en veel eten. Helaas de volgende dag voedselvergiftiging opgelopen. Heel jammer!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat we hier besteld hebben. Was prima, maar 1e keer was toch beter en lekkerder. Bv papadam was net klein beetje te lang gebakken. Bezorging was niet helemaal conform afspraak: gevraagd om bezorging om 18.30h, bezorger was er om 18.10h...

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Smaakvol, grote porties en de curry met groenten zat ook boordevol echt groenten. Ook nog eens supersnel bezorgd. Een aanrader!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Heel smakelijk en ook de bezorging was heel mooi op de gevraagde tijd. Het enige kleine minpuntje is dat de bakjes tijdens het vervoer wel eens wat gaan lekken.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, warm en lekker eten :)

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten! Snel bezorg en altijd heel tevreden over prijs en kwaliteits verhouding :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het meeste eten was lekker en de bestelling werd snel bezorgd. Helaas was de malai met groenten erg waterig en zat daar weinig smaak aan.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het groenvoer was niet vers. De rijst bedorven en het naan brood was te dik en koud. Ik bestel hier nooit weer!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was 25 minuten (!) te vroeg bezorgd, en dus koud toen we begonnen met eten.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en een prima bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurgesteld. Was helemaal geen Biryani rijst. Geen rozijnen, amandelen en kruiden. Nooit weer zal ik bestellen.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry's besteld. Grote porties. Wij waren tevreden. Bezorging was snel en de bezorger vriendelijk.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje aangebrand. Jammer.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg echt ontzettend veel curry voor een mooie prijs, en de kwaliteit liet niks te wensen over. Bezorging was praktisch op de minuut nauwkeurig op het gewenste tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd. Wij hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, grote porties, allemaal leuk, maar vooral lekker eten! Nog nooit benieuwd geweest naar de keuken van India, maar naar hier twee keer besteld te hebben erg benieuwd!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed warm en erg lekker!!!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het was sneller thuisbezorgd dan verwacht. Top!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk Echt van genoten

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, volgende keer wel graag een BTW bon.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aanrader!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja was weer heerlijk eten En buikje weer mooi rond gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Onzettend aardige mensen en ook nog eens erg lekker eten voor een zeer schappelijke prijs.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er binnen een half uur en het eten was heerlijk!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren heerlijk zoals altijd. Behalve de Madras. Die was niet op smaak en heel dun. Zag er ook anders uit dan normaal.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch en super klantvriendelijk met een naan van het huis erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smaakvol en bezorging was veel sneller dan verwacht. Misschien wel nieuwe favoriet qua Indiase restaurants in Groningen!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Online besteld en op tijd klaar en opgehaald. Een aanrader

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima dienstverlening. Uitstekend eten en ruim voldoende. Aandacht voor details

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bedankt voor de vegan en glutenvrij bereiding! Top service ???

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging goed. Dikke prima.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd en heel vriendelijk zoals altijd. Wij vonden de maaltijd echter iets minder lekker dan de vorige keren; het had minder smaak.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een rare en onprettige bijsmaak aan de rijst. Dan ook niet opgegeten. (PrawnByriani) Prijskwaliteitsverhouding zeer slecht en niet zoals ik gewend was van Kohinoor. Denk niet dat ik hier ooit nog wat bestel.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18 minuten voor een thali voor 3. Bizar snel en erg lekker!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Goede verse curries en de koriander was weggelaten zoals gevraagd. Helaas was 1 bakje met curry gaan lekken waardoor de hele tas onder de curry zat, minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Goed warm en op tijd geleverd en de porties zijn ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.