Beoordelingen van Kohinoor van India Groningen

Recente recensies van Kohinoor van India Groningen

5 sterren na 350 reviews

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smaakvol en veel eten. Ook zeer snel bezorgd.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een halfuurtje was het er al. Heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en uitstekend verzorgd, restaurant bij je thuis. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wat een smaakexplosie! De porties zijn erg ruim en de bezorger blijft keurig op afstand bij de aflevering. Voor herhaling vatbaar.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb besteld om 18:15 geleverd worden, het was geleverd om 17:45 en een beetje aan de koude kant.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, alleen jammer dat we niet weten wat in welk bakje zit. Op de bijgeleverde kun je niet zienwat bij wat hoort

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten en snelle bezorgtijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Butter chicken smaakte anders dan normaal, wat een beetje gek was. Voor de rest weer top service en heeft goed gesmaakt!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en bezorging op afgesproken tijdstip. Heel erg tevreden!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lecker and op tijd.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super gegeten!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijk weer. Het maakt niet uit wst ik bestel, elke keer heerlijk. Ik klik gewoon wat aan joh, die namen zeggen me niks en ingrediënten soms ook niet. Komt telkens goed

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Enorm genoten. We hadden een Thali van 4 gerechten. We waren ook met z'n vieren, maar je kunt hier makkelijk een dag later weer van genieten. Heel fijn dat je zoveel keuzes hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, niet zuinig met de ingrediënten. Top

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd. Uitstekende kwaliteit van het eten.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super goed zoals altijd.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Madras was zoals altijd erg goed, helaas had de bhuna een aangebrande smaak. Dat is al eens eerder zo geweest.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld! Wat een heerlijke maaltijd op mijn verjaardag! Ik ga vaker bij jullie bestellen.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime portie, heerlijke malse murgh tikka , lekker kruidig en werd bezorgd met een heerlijke bak groentecurry en rijst. Snelle bezorging, een aanrader! Al jaren topkwaliteit..

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Kashmiri en Malai waren heerlijk, puur genieten!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, twee milde curry’s met kip gehad.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! snel bezorgd door een vriendelijke man! Aanrader.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd vriendelijke en snelle bezorging.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en super snelle bezorging. Doe altijd de Thali - Zelf samenstellen, krijgt veel en lekker eten voor je geld. Mocht je niet tegen pittig kunnen, heet is echt heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten van het hoofdgerecht voor twee personen. Er was ruim voldoende. Ook de "sag bhajee", gestoofde spinazie met kruiden, was verrukkelijk. Spijtig genoeg was het toetje "badam kheer " maar voor een kwart gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en super eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol en mild. Erg lekker n gevarieerd.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd en was erg lekker

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel klaar!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker (en vegan!) zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel lekker. Goede porties precies goed

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, de nan is echt super. De groene frisse saus met komijn (waarvan ik de naam niet ken) is ook altijd super.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met allerlei extra's, de thalis zijn hier te gek. Ook nog eens supersnel klaargemaakt. Top!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger (man) was heel vriendelijk en vlot! Het eten lekker warm, kruidig en vers. Een traktatie!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakt allemaal een beetje hetzelfde.... Medium pittig was niet pittig. En het is behoorlijk zoet. Gebruiken jullie veel suiker? De nan lijkt niet vers gebakken. Jammer!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super!!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit. Altijd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Netjes ingepakt. Prima!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Het eten was klaar op de afgesproken tijd, prijs kwaliteit zeer goed. Dit is voor herhaling vatbaar

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een klein puntje van kritiek: het zou leuker zijn als je weet wat e n welk bakje zit. We moesten er nu naar raden.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker. Alleen jammer dat er geen stuk naan, een bakje salade en bakje yoghurtsaus bijzat zoals voor de Coronatijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten! Al jaren een fan van dit restaurant, ze stellen nooit teleur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naan was dit keer iets minder lekker, verder alles weer perfect. Echt heerlijk eten, royale porties en snelle bezorging!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was op tijd klaar en smaakte goed!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Ook al moet ik mezelf herhalen. Authentieke masala's. De rode chili poeder is fantastisch. De chili poeder in combinatie met madras poeder en garam masala is geweldig. Mijn vaste Indiase restaurant.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel binnen het halfuur en erg lekker

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker! En het blijft spannend hoe pittig de madras is. Elke keer weer goed in ieder geval.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en weer heerlijk gegeten! Altijd vriendelijke bezorgers. Top kwaliteit en service. Aanrader

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaas eten van Groningen

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was lekker maar veelste pittig. haast niet te eten daardoor. en vind het jammer dat je nu bij sommige gerechten moet kiezen tussen vlees (kip) of groenten. verder prima

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk heerlijk!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten! Had iets warmer gemogen qua temperatuur

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd thuisgebracht. Een echte aanrader!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het (volledig veganistische) eten was uitstekend. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Elke gerecht heeft z'n eigen authentieke masala's. En altijd een snelle bezorging met vriendelijke bezorgers.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zoals altijd!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect! Bezorging wel iets later dan gepland maar dat maakte het eten meer dan goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goeie veganistische opties! Ontzettend goede service.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker eten, Bijna alles glutenvrij en snel klaar.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo'n taai lamsvlees heb ik in m'n hele leven nog niet gegeten.....

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte heerlijk. Alles goed voor elkaar.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heet bezorgd en super lekker. Gewoon heerlijk in geur en smaak en grote porties, wij moeten er maar een beetje extra rijst koken om er twee dagen van te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Mijn vaste restaurant als ik Indiase gerechten bestel. Ben zelf namelijk ook Indiaas. En ik hou van pittige gerechten. Goede kwaliteit eten en een snelle bezorging met een super vriendelijke bezorger.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne service, lekker eten

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd gereed en smakelijk

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Gaan we vaker doen

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld. Bezorging was erg snel! Eten was erg lekker! Niet te zuinig met vlees, currys zijn erg smaakvol en niet drijvend in olie, zoals bij andere restaurants. Echt een aanrader!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, correcte snelle bezorging.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd kunnen we er twee dagen van eten.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Bedankt Kohinoor!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten!!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, smaakvol en pittig.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goed, als altijd.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker en pittig eten

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, prima porties, goede dienstverlening!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartier vroeger bezorgd dan verwacht, fijn! Heerlijk eten, goed gekruid, veel verse groenten in de curry en royale porties! Goede prijs-kwalititeit verhouding.. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, vindaloo is veel te scherp maar dat was mijn eigen fout. De naan is wat dikker dan ik gewend ben, heb liever iets dunner. De rijst was voortreffelijk, zelfs een dag later nog heerlijk.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, maar tikka massala te pittig en nan brood te dik . Bezorging ging soepel en snel. Dank!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen 20 minuten te vroeg bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistent erg lekker en vers

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige klacht: veel te lekker! Mijn voorkeur gaat uit naar gerechten met paneer of kleine garnalen. Ook de Tarka Dal vind ik erg lekker. Pittiger dan medium gerechten lukt mij nog niet. Ben wel benieuwd wie het lukt om de Vindaloo te eten :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Meerdere keren afhaal besteld. Altijd optijd klaar, warm en goed van smaak.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Ook precies op tijd bezorgd. De madras is trouwens wel écht heet. Dit ervaar je tijdens het eten maar ook de volgende dag nog een keer. Wat een genot ;)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging van het eten zou naar verwachting 1 uur duren, duurde 2 uur en 15 minuten. Het eten was verder heerlijk, maar wij laten niet meer bezorgen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk Zo als altijd

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde byriani gerechten waren erg lekker. De bestelling werd iets vroeger gebracht dan aangegeven, maar we waren (gelukkig) thuis.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, redelijke prijs, makkelijk af te halen

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tahin met 3 gerechten besteld. Lekkere Curries en meer dan genoeg voor 3 man! Ook nog eens in 19 minuten bezorgd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker !

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Perfect van smaak en portie. Helaas 2/3 van de bakjes niet erg warm meer. Salade mag iets uitgebreider.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry’s, mooi op tijd geleverd

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld, en we waren erg tevreden. De naan heeft echt mokerveel knoflook, en maakt als je dromen waar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker gegeten! Goed voor elkaar en snelle bezorging.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of my favourite restaurants in Groningen. Good quality food and fast delivery.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en lekker als altijd

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren mooi rap met de bestellings! Beste hoeveelheid voor die prijs, kon minder.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, thali van 4 gerechten. Konden we met zn 2en 2 dagen van eten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom superlekker, ook het verzoek om de okra achterwege te laten was gehonoreerd. Volle bakjes, oftewel prima prijs/kwaliteit verhouding.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten! Wel lijkt het me handig om op de bakjes te zetten wat er in zit :)

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en vers

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zeker voor herhaling vatbaar! Vlotte bezorging.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke curries. Wel een erg aanwezige margarine smaak in de curries. Helaas was het naanbrood hard en droog.. is er misschien een manier om deze thuis na ontvangst weer zacht te krijgen?

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, klein min puntje was dat het naambrood met kokos en rozijnen, wat aan de dikke kant was (persoonlijke voorkeur is Max 1 cm en geen 2 cm)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en goede porties! Keurig op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, voor het eerst de Bengaalse garnalen gehad, heerlijk!!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, het smaakte vers. Naan was lekker warm en vers gebakken. Ook rekening gehouden met de opgegeven bezorgtijd. Bij de rijst zaten wel stukjes uien en stukje van een kruid, dat was iets minder, vandaar 4 sterren.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk fantastisch! We bestellen hier bijna wekelijks :) en als je eens een tegenvaller hebt, komen ze direct bij je langs om het ‘goed’ te maken. Geweldig!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very vast delivery and great food!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm Kurma was 'mild' zoals beloofd. Maar ik was toch een beetje teleurgesteld omdat ik toch wel een beetje peper verwachte, omdat de vorige keer dat ik een milde maaltijd bij jullie bestelde, deze toch heel pittig was. Ik verwachtte toch wel 'iets' van pittigheid. Desondanks vond ik het nog steeds heel lekker, en kom ik nog een keer terug.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty Indian food. This is my 6 the time ordering from kohinnor. Never dissapponted

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top kwaliteit Voldoende hoeveelheid Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben genoten en het werd ook snel bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en heerlijk. Goede service

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was, zoals gewoonlijk, heerlijk! De bezorging was veel vroeger dan aangegeven, wat fijn was. Normaal duurt de bezorging altijd even maar dan heb je ook wat. De smaak is goed en de service ook altijd prima. Bedankt!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen met de beste specerijen. Een goede mix van massala's. En uiteraard een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijke maaltijd (Thali, met veel keuzemogelijkheden), goed op smaak en eerlijke porties.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Ga zo door👍🏼

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service, no nonsense, het eten is geweldig. Ik had door een probleem tijdens de online betaling per ongeluk dubbel besteld en betaald. Na het restaurant te hebben gebeld werd dit zeer pragmatisch opgelost.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben hartstikke tevreden met de kwaliteit en bezogring. Het indiaas eten was lekker zoals altijd!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd fantastisch! De vindaloo is echt heerlijk heet en de rest van de curry’s zijn heerlijk aromatisch . Helaas was de bestelling veel te laat. We hebben meer dan 2 uur op ons eten moeten wachten. Het zou netjes zijn als ze ons hiervan even op de hoogte hadden gesteld want ik heb nu zelf 2 keer moeten bellen om navraag te doen waar ons eten bleef ! Eten top. Service kon dit keer absoluut beter .. volgende keer een nieuwe poging !

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistent goed, curries zijn stevig gekruid en niet te zwaar of te vet. Aanrader!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima verzorgd en heel erg lekker!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en een vlotte aflevering. Helemaal goed.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd! Erg lekker eten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Er worden worden echte masala's gebruikt i.p.v. kant en klare kruiden/potjes.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snel, veel en vriendelijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was erg slecht. Het plakte zo dat het een aanelkaar geplakte koek was. Erg jammer bij een bestelling van 45 euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Goede service en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, prima op tijd bezorgd. Doen we vaker nu we niet meer buiten de deur kunnen eten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekkerste Indiaas eten in Groningen. Bezorging altijd netjes en snel.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten zoals altijd! Ook de bezorger die het eten bezorgd aangepast aan de rivm maatregelen.. echt heel fijn!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten, snel klaar en conform aangegeven tijd.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Indiaas van Groningen, en het thali menu is ideaal om dingen uit te proberen voor een goede prijs.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een foutje gemaakt bij het online bestellen, na telefonisch contact te hebben gehad werd dit vriendelijk opgelost! En de bezorger was er een half uur eerder dan aangegeven, zo konden we eerder genieten! Tevreden!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had wat problemen om het adres te vinden, maar dit hele kleine minpuntje valt in het niet bij de pluspunten : heeerlijk eten, met ook nog eens een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Aanradert !

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker en veel eten. Doen we zeker weer!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiase restaurant van Groningen. Bezorging altijd vriendelijk en het eten heel erg smaakvol. Hoop dat ze zo blijven doorgaan

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten en snelle bezorging!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben bijzonder lekker gegeten gisteren, en vandaag laten we ons de rest goed smaken. We hadden iets te vieren en waren waarschijnlijk bij u gaan eten als dat had gekund, maar dit was een prima oplossing. De bezorger was nogal veel te vroeg, maar dat was nauwelijks een probleem. Met vriendelijke groet, André

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een Thali van 4 gerechten. De tikki masala, panak en shabnom curry. Zeker de laatste twee waren erg lekker, kruidig (wij hadden vega variant). De tikki masala was zoals je verwacht (kip en lam). Wel vonden we de salade wat karig (wel goed van smaak). Brood en sausje was prima.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect as always. Sunday treat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Lekker op smaak en heel compleet voor niet al te veel geld. Bezorging was ook snel en een aardige jongen. Had twee keer besteld per ongeluk, werd er netjes over gebeld. Helemaal top!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent tasty food . Ordering since 2 months Never disappointed. Salmon tikka masala and chicken tikka masala are awesome

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌👌

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker eten tegen goede prijs, vriendelijke bediening.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb voedselvergiftiging gekregen.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed Maar brood was wel wat droog

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en binnen een kwartier bezorgd. Bestelde voor 1 persoon en kon daar twee dagen van eten. Lekkere curry , lekkere naan en smaakvolle rijst. Kortom: een aanrader!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goed en lekker eten alleen we hadden de fish curry erbij besteld. Maar dat was zo heet dat we het helaas niet konden eten :( voor de rest was het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tikka masala met lams vlees was lekker. Het brood er bij ook. Ik had gebeld met Kohinoor over de soepen die ze hadden. Ze zei: linzen, kikker erwten, tomaat en kip. Ik had via de bestelling aangegeven kippen soep te willen. Daarentegen, kreeg ik tomaten soep. Die vond ik juist het minst lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier echt oprecht al meer dan 15 keer besteld, elke keer was de medium tikka masala geweldig, maar dit keer was hij smaakloos, koud, flauw, totaal niet pittig enzovoort, dit ben ik oprecht niet van jullie gewend. Was deze dag een andere kol aanwezig dan normaal? Ik wilde nog bellen of dit normaal was, maar toch niet wezen klagen. Ik hoop dat de volgende keer weer net zo lekker is. (De samosa waren trouwens nog half rauw van binnen)

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Onion Bhajee waren droog en hard, minder lekker dan normaal. En de champignons waren niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren groot fan Kohinoor. Het is altijd heerlijk, alleen de laatste keer viel het wat tegen. De bestelde papadam zat er niet bij en er was ook niets extra's geleverd zoals op de website staat beschreven. De rijst was deze keer smaakloos en papperig, de onion bhajees waren te dik en droog. En de bombay aloo, was minder lekker gekruid dan normaal. Nogmaals, normaal is het echt heerlijk allemaal! Hopelijk is dit geen blijvende verandering.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en lekker zoals altijd. Vegan taart was wel een heel klein puntje voor €6,50.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer bestel ik hier, echt heerlijk, altijd warm en snel! Ik had deze keer een klein verzoekje om een bijgerecht te vervangen door iets anders aangezien ik die nooit zo lekker vind en dit werd gedaan, super attent. Dankjewel Kohinoor!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en als verrassing iets extra’s; hoe leuk is dat!

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😀

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lekker :D

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit bericht is persoonlijk naar Kohinoor bedoeld. Ik ben altijd zeer tevreden over het eten. Maar deze keer zaten er twee stukjes vlees (!) in mijn vega marco polo. Dat had ik pas door bij het opeten en vond ik héél erg vervelend, want ik ben vegetariër.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed Indiaas eten! Heb hier voor de tweede maal besteld en het was weer heerlijk! Aanrader!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snel, en altijd super lekker, super!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Goede kwaliteit!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er een half uur eerder dan aangegeven, dat was fijn. De smaak van het eten was wederom heerlijk, alleen had ik een plastic witte ring in mijn mond (waarschijnlijk een gedeelte van een schroefdop)!! En er zat een hard ander stuk in het eten, geen idee wat dit was. We hebben geprobeerd te bellen, maar kahinoor nam niet op.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer héérlijk Zo als altijd

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaakvol eten, 30 min bezorgtijd, kwam warm aan (Beijum). We hadden Thali met 4 gerechten, precies genoeg voor 3 personen. Marco Polo mild erg lekker, Tikka Masala medium precies pittig genoeg voor ons. Makhani mild erg smaakvol. Sabji murgh is kip met groenten, was ook welkom ;) papadum lekker knapperig

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is gewoon het beste Indiase restaurant in Groningen. De kwaliteit is altijd goed en ze zijn niet gierig met vlees in de gerechten. Bezorging is ook snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry was lauw, de rijst half gaar (zat ongekookte rijst doorheen dus heb het hele bakje weg gedaan) had er veel meer van verwacht maar dit was echt niet lekker

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en vriendelijke bezorger!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en vega!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel lekker eten voor relatief weinig geld ik kan met mijn bestelling drie dagen heerlijk eten voor nog geen € 25. Ik zou het wel fijn vinden alls er nog wat meer informatie op de website staat over de inhoud Van de curry’s waar je uit kan kiezen je weet niet zo goed wat je van tevoren voor saus besteld Tenzij je het eerder hebt gehad en de naam hebt onthouden

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit en een serieus grote portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou het liefst keuze hebben voor papadam met komijn. Verder altijd lekker en bezorging is snel en stipt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlotte bezorging.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor openingstijd via de eigen website van Kohinoor besteld en netjes een aantal minuten voor gewenste bezorgtijd geleverd. Eten was ook zeer goed en lekker pittig!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse gerechten. Erg smaakvol. Vooral de vindaloo en de courgette curry (nog nooit eerder gezien bij een Indiaas restaurant) zijn aanraders.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft nog niet eens 1 ster waard, we komen hier al jaren altijd een goede kwaliteit. Zaterdag 24-11-2019 een bestelling gedaan met zalm en kip. Later op de avond hadden we last van misselijkheid en darm klachten. Ik dacht dit fatsoenlijk op te lossen om daar even naar toe te bellen. Maar nee, bij het zoeken van mijn gegevens had ik een fout gemaakt over dat het bij thuisbezorgd was besteld. De eigenaar kon mijn gegevens niet vinden en werd er van beschuldigd dat ik elke week zou bellen hierover WAT? ik was er niet erg gecharmeerd van dat ik daar van beschuldigd werd. De eigenaar was totaal niet voor rede vatbaar. Ik later nog een keer gebeld maar het gesprek ging van kwaad tot erger. Ja ik had verkeerde gegevens gegeven en daar hamerde hij de hele tijd over door geen beginnen aan. ik vind het erg bedroevend naar jaren klant geweest te zijn kom ik hier niet weer, misschien eens wat betere servies bieden bij klachten.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

***

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en vers..

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Indiase restaurant van Groningen. Het eten is goed gekruid met authentieke Indiase specerijen. Ook een hele snelle bezorging en een vriendelijke bezorger.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ben een nieuwe vaste klant!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaan van Groningen! Elke keer bestel ik hier, want het smaakt elke keer weer fantastisch. Bezorging is snel, dus helemaal top!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Op tijd thuis gebracht. Prima

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en supersnel bezorgd, binnen 20 minuten op zaterdagavond.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, perfect als je te lui bent om te koken.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En zeer vlotte bezorging!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en de bezorger was heel vriendelijk. Super!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! De bezorging is ook top: is er altijd erg vlot.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier altijd de Rogan Josh met extra papadum, knoflooknaan en raita en dat is altijd heel lekker. Jammer dat er een beetje weinig rijst bij zit, dat zou wel wat meer mogen.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en van goede kwaliteit. Een aanrader

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Erg lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, en altijd lekker snel bezorgd! Alleen de butter Chicken zou ik niet nog een keer bestellen. Die is oke, maar veel minder kruidig en lekker dan andere gerechten.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Bestelling smiddags rond 15u al doorgegeven via de website met de bezorgtijd om 18:15, het eten werd keurig rond die tijd geleverd. Zeker een aanrader!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima maar was net niet warm genoeg deze keer. Misschien iets te lang onderweg?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! Grote porties en goed op smaak. We hadden dit keer de vegan thali besteld met twee verschillende gerechten. Bedankt voor de raita! Volgende keer zullen we die er apart bijbestellen. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste indiase restaurant van Groningen. Goede kwaliteit kruiden/specerijen die bij de gerechten worden gebruikt. En een uitstekende bezorgservice. 10/10

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals altijd! En sneller bezorgd dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik goed te spreken over Kohinoor. Goede persoonlijke service, naar vandaag was het niet goed. Heel zout en geen smaak. Hoop dat dat eenmalig is, want ik ga het zeker wel weer proberen

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld, altijd goede service en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat vlakke smaak, niet wat ik gewend ben van de Indiase keuken. De naan was erg droog en weinig smaakvol. Wel grote porties.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goede Indiase restaurant in Groningen. Waarschijnlijk de beste.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Snel bezorgd en weer een aardige bezorger. Ook werd ik nog even nagebeld omdat ik een foutje had gemaakt in de bestelling

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima indiaas eten. Goede service. Porties voldoende groot. Kwaliteit is bij herhaling prima.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima maar het lekkerste is het toch in het restaurant zelf! Wel vlot bezorgd. Verder geen klachten.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld hier. Heel lekker!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut mijn favoriete indiaas restaurant in Groningen!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, hoeveelheid meer dan genoeg. Ook bezorging prima en sneller dan aangegeven. Altijd een fijn adres.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de beste Indiase restaurant van Groningen. Goede menu's en goede kruiden. Alleen kan de nan per bestelling in kwaliteit verschillen. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I have been looking for an Indian that is similar to the Indian resteraunts in the UK and finnaly found one. Decent amount of spice and the sauce texture was perfect. This will be a regular place for me and the love of a good curry

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Na al die jaren nog steeds verrassend lekker, deze kok weet hoe hij hij echt Indiaas moet koken. Heerlijk gekruid en met verse ingrediënten. Ruime porties. Bezorging was zelfs iets eerder dan het gevraagde tijdstip. Aanrader!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten en super snel bezorgd, top!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit van het eten was zeer goed. De porties waren ruim voldoende. We hebben gesmuld! Het eten werd keurig binnen de tijd bezorgd. We zijn zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kookplaat kapot. Dus dan maar eten bestellen. Iets wat lekker is en gezond. Hopelijk een snelle levering. Kohinoor was schot in de roos. Binnen half uur werd er al aangebeld met het eten. Heerlijk gegeten voor een uitstekende prijs. Twee gerechten met rijst en nan en wat salade voor €19,50. Genoeg voor 3 personen. Alleen het brood had iets zachter gemogen de rest perfect. Algemene beoordelingcijfer 9,5

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereide maaltijden en snelle levering.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten! We bestellen hier graag!!

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende opties bij de "Vegan Thali - zelf samenstellen"!!!! Super lekker :))

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de beste Indiase restaurant in Groningen. Goed gekruid vlees en lekkere groenten. De bezorging is uitstekend. Sowieso voor herhaling vatbaar.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten: snel bezorgd, dus goed warm. Goeie portiegrootte, maar ook vooral lekker. Heel heet betekent hier ook echt zweetopwekkende, neusontstoppende , ongenadige heetheid van de madras of vindaloo curries zoals het hoort. Prima raita biedt dan welkome doch tijdelijke verkoeling. Raita zou verplicht geleverd moeten worden bij dit soort gerecht. Water help niet of verergerd het juist. Of snel nog een hap...geniaal spul dus. Klein minpuntje was het kleine bakje bijgeleverde sla, niet echt toegevoegde waarde, en niet zeker van de Indiase authenticiteit van dit gerecht... Al met al dus prima gegeten en ben benieuwd naar de andere gerechten.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er met vijf minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige minpunt was dat een van de gerechten niet klopte. Ik heb dit via Facebook messenger doorgegeven maar hier is geen reactie op gekomen ondanks dat men dit wel heeft gelezen. Helaas was dit ook niet de eerste keer dat er iets foutief gebracht werd.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer qua bezorging. Eten was heerlijk

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer vriendelijke bezorger! We hadden 2x een Thali en dit was zat voor 4 personen. De kip was zeer mals! We bestellen zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen Saag paneer op de menukaart, daarom 2 bijgerechten besteld, spinazie en aardappels. Heerlijk, maar niet echt genoeg voor een maaltijd en dan is 15 euro wel prijzig...

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere vegetarische Kashmiri!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vegan eten, op tijd bezorgd en aardige bezorger!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Sowieso voor herhaling vatbaar.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sausje bij bij de papadum is niet mee geleverd :-(

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt oprecht, altijd lekker en ook snelle bezorging. In het verleden bestelde ik wel eens ergens anders en dat duurde altijd lang. Ik bestel nergens anders meer. Ook altijd nette mensen aan de deur!

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vegetarisch curry menu voor 2 personen besteld, snelle bezorging en veel eten. Helaas de volgende dag voedselvergiftiging opgelopen. Heel jammer!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat we hier besteld hebben. Was prima, maar 1e keer was toch beter en lekkerder. Bv papadam was net klein beetje te lang gebakken. Bezorging was niet helemaal conform afspraak: gevraagd om bezorging om 18.30h, bezorger was er om 18.10h...

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en veel.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Smaakvol, grote porties en de curry met groenten zat ook boordevol echt groenten. Ook nog eens supersnel bezorgd. Een aanrader!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Heel smakelijk en ook de bezorging was heel mooi op de gevraagde tijd. Het enige kleine minpuntje is dat de bakjes tijdens het vervoer wel eens wat gaan lekken.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, warm en lekker eten :)

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten! Snel bezorg en altijd heel tevreden over prijs en kwaliteits verhouding :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het meeste eten was lekker en de bestelling werd snel bezorgd. Helaas was de malai met groenten erg waterig en zat daar weinig smaak aan.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het groenvoer was niet vers. De rijst bedorven en het naan brood was te dik en koud. Ik bestel hier nooit weer!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was 25 minuten (!) te vroeg bezorgd, en dus koud toen we begonnen met eten.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en een prima bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurgesteld. Was helemaal geen Biryani rijst. Geen rozijnen, amandelen en kruiden. Nooit weer zal ik bestellen.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry's besteld. Grote porties. Wij waren tevreden. Bezorging was snel en de bezorger vriendelijk.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje aangebrand. Jammer.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg echt ontzettend veel curry voor een mooie prijs, en de kwaliteit liet niks te wensen over. Bezorging was praktisch op de minuut nauwkeurig op het gewenste tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd. Wij hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, grote porties, allemaal leuk, maar vooral lekker eten! Nog nooit benieuwd geweest naar de keuken van India, maar naar hier twee keer besteld te hebben erg benieuwd!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed warm en erg lekker!!!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het was sneller thuisbezorgd dan verwacht. Top!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk Echt van genoten

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, volgende keer wel graag een BTW bon.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aanrader!

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja was weer heerlijk eten En buikje weer mooi rond gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Onzettend aardige mensen en ook nog eens erg lekker eten voor een zeer schappelijke prijs.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er binnen een half uur en het eten was heerlijk!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren heerlijk zoals altijd. Behalve de Madras. Die was niet op smaak en heel dun. Zag er ook anders uit dan normaal.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch en super klantvriendelijk met een naan van het huis erbij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smaakvol en bezorging was veel sneller dan verwacht. Misschien wel nieuwe favoriet qua Indiase restaurants in Groningen!

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Online besteld en op tijd klaar en opgehaald. Een aanrader

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima dienstverlening. Uitstekend eten en ruim voldoende. Aandacht voor details

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bedankt voor de vegan en glutenvrij bereiding! Top service ???

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Bezorging goed. Dikke prima.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op tijd en heel vriendelijk zoals altijd. Wij vonden de maaltijd echter iets minder lekker dan de vorige keren; het had minder smaak.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een rare en onprettige bijsmaak aan de rijst. Dan ook niet opgegeten. (PrawnByriani) Prijskwaliteitsverhouding zeer slecht en niet zoals ik gewend was van Kohinoor. Denk niet dat ik hier ooit nog wat bestel.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18 minuten voor een thali voor 3. Bizar snel en erg lekker!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Goede verse curries en de koriander was weggelaten zoals gevraagd. Helaas was 1 bakje met curry gaan lekken waardoor de hele tas onder de curry zat, minpuntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Goed warm en op tijd geleverd en de porties zijn ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.