Beoordelingen van Kohinoor van India Groningen

Recente recensies

5.0
Roy
17 mei 2022

Op tijd en weer heerlijk. Wat ons betreft het lekkerste Indische restaurant van Groningen!

Jassi
7 mei 2022

Mijn vaste Indiase restaurant van Groningen. De beste curries van Groningen. Het lamsvlees is lekker mals en gekruid. Ook de salade is heerlijk. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Bowie & Peter
7 mei 2022

Erg lekker, zoals altijd!

MSM
6 mei 2022
Lisette
2 mei 2022

Erg lekker! Porties waren weer meer dan voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
1 mei 2022

Heerlijk als altijd Echter miste het Nan / Ipv rijst bij het gerecht. Zal dat de volgende x noemen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
30 april 2022
Jasper
27 april 2022

Bestelling onvolledig meegekregen bij afhalen. Toen ik daarna teruggegaan ben om de rest van mijn bestelling op te halen, heb ik weer niet alles meegekregen. Maar uiteindelijk na drie keer wel een smakelijke maaltijd gehad.

Veganist
26 april 2022

Bezorger was precies op de afgesproken tijd aanwezig en het eten was fantastisch 😁

Freek
25 april 2022

Lekker eten, betaalbaar en optijd klaar: wat wil je nog meer?

Susanne
25 april 2022

Heerlijk eten, voldoende om de voldende dag weer van te eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinout
22 april 2022

Fantastisch eten, echt heerlijk. Heel lekker en ook heel veel. Wij hebben meerdere keren met z'n 3en kunnen opscheppen met het menu voor 2 personen. Echt een aanrader! Ook hele vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nynke
22 april 2022
Dorien
21 april 2022
Jassi
21 april 2022

De beste Indiase restaurant van Groningen. Lekkere malse lamsvlees. En lekkere gemarineerde kip. Ook een hele goede klantenservice van het restaurant en een super vriendelijke bezorger. Dit is mijn vaste restaurant als ik Indiaas eten bestel. Bedankt voor jullie service

Mark
18 april 2022

Super lekker en snel bezorgd.

Melina
18 april 2022

Super lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermie
17 april 2022

Heerlijk gegeten. Vleesgerechten, gerechten met groenten en vis, alles smaakte prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara Middelhoek
16 april 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging!

D.K. von Hebel
15 april 2022

De gerechten waren allen zeer smaakvol en nog goed van temperatuur.

Debby
12 april 2022

Heerlijk! Zoals altijd helemaal tevreden

Theo
12 april 2022
Ria Buissink
10 april 2022

Heerlijk gegeten en heel fijn dat het bezorgd kon worden in Haren. Dank.

Frank
9 april 2022

Goed eten en snel bezorgd

Bart
9 april 2022
Carien van 't Riet
9 april 2022

Hele vlotte bezorging, aardige bezorger, en het eten was erg lekker en goed warm gebleven.

Siebe
8 april 2022

Superlekker wederom, snel bezorgd en altijd waar voor je geld.

Tjalle
8 april 2022

Heel lekker!

Miranda
7 april 2022
Bea
7 april 2022

De bloemkool was zwart aan de bovenkant (niet vers) en ik miste de cashewnoten, rozijnen en dergelijke in de saus. Er zaten taaie stukken in het lamsvlees. Iets mindere kwaliteit dan ik gewend ben. De smaken waren wel heerlijk!

Annemarije Ridder
6 april 2022

Potverdorie wat lekker weer! Uitstekende kwaliteit en ook na het eten voel je je niet als een volgevreten hok omdat het niet vet is. (Die ervaring heb ik wel met andere restaurants) énige verbeterpunt is misschien vermelden hoeveel naan je erbij krijgt, we zijn daar nogal dol op en hadden anders er nog wat bijbesteld. Ga zo door!heerlijk!

Bo
5 april 2022

smullen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
4 april 2022

Bestelling ruim binnen de gestelde tijd bezorgd. Heerlijk gegeten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bea
3 april 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlijn
31 maart 2022

Bestellen ging snel en gemakkelijk via de eigen website. Bestelling ruim binnen de bezorgtijd bezorgd. Vriendelijke bezorger! Eten was ontzettend lekker (vegan butter chicken, Karai kip en Lachha Paratha) en nog heel warm. Zullen in de toekomst weer bestellen. Aanrader!

Maarten
30 maart 2022

Was weer heerlijk zoals altijd! Ga zeker vaker de balti en de lam Kufta bestellen. We misten alleen de salade bij de thali.

Wim
29 maart 2022

grote portie, smaakvol als altijd.

Jassi
29 maart 2022

Echt de beste Indiase restaurant van Groningen. Authentieke gerechten, met de beste masala's. Een goede prijs voor heerlijke kwalitatieve gerechten. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. Dit zal altijd mijn vaste Indiase restaurant zijn zolang ik in Groningen woon.

Marloes
28 maart 2022
Lene
27 maart 2022

Was heerlijk!

Nico
25 maart 2022
Merle
22 maart 2022

Erg lekker, vooral de butter chicken een aanrader!

David
22 maart 2022

Ontzettend goede prijs en kwaliteit van het eten. Hartstikke lekker en ook nog vegan! Binnen 20/25 minuten kunnen ophalen. Onze vaste plek om Indiaas eten te bestellen.

Anja
18 maart 2022

Heeeeeerlijk!!!!!

Klaasjan
11 maart 2022

Heerlijk gegeten.

Monique
10 maart 2022

je kent het wel - Eten totdat je er buikpijn van krijgt - zoooo lekker. Of - als ik nu nog meer eet dan kan ik rollend naar huis. Gisteren weer heerlijk gegeten - Goan had wat mij betreft iets meer zout mogen hebben maar dat is persoonlijk. Meer dan genoeg voor drie personen. En er voor gezorgd dat er een kleine lunch over bleef. Wederom bedankt en tot de volgende keer, Monique

Renee
10 maart 2022
Jeroen
9 maart 2022
marten
8 maart 2022

Het eten was heerlijk en ook goed warm. Er zaten ook wat gerechtjes bij die ik niet besteld had. Ook lekker maar geen idee wat het was en of het voor- of nagerecht was of een extra saus. Een beetje uitleg had ik fijn gevonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Neumann
7 maart 2022
Nick
6 maart 2022
Grietje Meter
5 maart 2022

Heerlijk eten, ruime porties, vlotte en zeer vriendelijke bezorging

Hylke
4 maart 2022

Altijd lekker, niets op aan te merken!

Tom
3 maart 2022

Top! Kregen zelfs een extra bakje dahl

Renee
2 maart 2022

Royale portie. Lekker extraatje. En de bezorging was supersnel! Heel ruim voor de aangegeven tijd

Floor
28 februari 2022
Dick
28 februari 2022

Eten is van topkwaliteit en wordt heerlijk warm thuisbezorgd. Ook de bezorgtijden de communicatie hieromtrent is kort en correct. Kunnen heel wat andere bezorgers in Stad een voorbeeld aan nemen

Kruize
28 februari 2022
Janne
26 februari 2022

Altijd een feestje als we bij Kohinoor bestellen! Heerlijk! Het werd deze keer een half uur eerder bezorgd dan de geschatte tijd.

Anoniem
25 februari 2022

Was weer top!

wes
24 februari 2022
Josefien
23 februari 2022

Het was heerlijk! Het brood had nog wel meer mogen zijn bij het 4 gerechten menu. Verder was alles heerlijk en warm en genoeg!

Suzanne
23 februari 2022
Jeroen
23 februari 2022

Erg goed eten

Rita
22 februari 2022

Heerlijk eten en super snel bezorgd!

Emer
22 februari 2022

AMAZING!!

Marvin
21 februari 2022
Roy
21 februari 2022

Lekker, veel en snel 👌

Natasja
21 februari 2022

Super heerlijk lekker eten, dit is echt m'n lievelingseten..ik heb verschillende geprobeerd , maar blijf toch hier terug komen, dit is voor mij nummer 1 heerlijk

Wim
20 februari 2022

Zoals altijd, heerlijk. Groot naanbrood, voortreffelijke curry (met paneer). Kreeg er zelfs een extra lentil curry bij, top service! Smaakvol!

A.D.
19 februari 2022

Altijd heerlijk en op tijd.

Bram Vink
18 februari 2022

Heerlijk eten! Bedankt voor de extra Dahl en de snelle bezorging!

Marleen
18 februari 2022

Het eten werd super snel bezorgd, een half uur eerder dan werd aangegeven. Het eten was heerlijk. Ik begrijp alleen niets van die salade in zo'n bakje die er bij zat, dit voegt naar mijn idee niets toe. De naan, de curry's en de witte saus (ik weet niet precies wat dit was) was daarin tegen, heerlijk!

Erik
17 februari 2022

Heerlijk eten en snel gebracht, vaker bij hun eten besteld, aanrader.

John
14 februari 2022

Altijd lekker en genoeg eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 februari 2022
Pietje
9 februari 2022
Anoniem
9 februari 2022

Ik bestel regelmatig bij de Kohinoor en ben altijd erg tevreden. Het eten is lekker op smaak en proeft vers. We kregen voor de tweede keer een gerecht van het huis, super lekker! Ik kan het zeker aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hieke
9 februari 2022

Mooi op tijd bezorgd en alles was weer fantastisch lekker! Veg malai met groenten, marco polo met kikkererwten en kashmiri met zoete aardappel. Verfijnde smaak en we kregen nog n extra verrassing!

Misha Pchenitchnikov
7 februari 2022

Bestel hier standaard de "zelf thali samenstellen". Altijd topkwaliteit eten wat snel geleverd is! En dat ook nog eens voor een scherp tarief!! Daarom zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
6 februari 2022
Laurens
6 februari 2022
Mantel
5 februari 2022

Heerlijk eten. Bezorger door weer en wind gekomen.

D
5 februari 2022

Smaak was goed zoals altijd! (eerder besteld alleen dan via thuisbezorgd, nu rechtstreeks), eten was zelfs nog wat eerder dan verwacht werd :)

Gerda
5 februari 2022

Geweldig lekker!!

Josha
4 februari 2022
Herman Boneschansker
3 februari 2022

Heerlijk gegeten, mijn complimenten!

Sander
3 februari 2022

Super snel bezorgd, grote porties en zelfs een gerecht van het huis: top!

Michiel
2 februari 2022

Beste indiaase eten van de stad

Bodyart
1 februari 2022
Anja
29 januari 2022

Echt uit eten, maar dan thuis. Mooi op afgesproken tijd bezorgd, goed warm, en echt heerlijk! Vooral de vindaloo, erg heet, zo lekker!

Claudia
29 januari 2022

Veel eten, lekker en goedkoop

Marcel Reigersberg
29 januari 2022
Martin Huijer
29 januari 2022

Wat zit er toch veel smaak aan het eten. Echt heerlijk en waar voor je geld

Dorien
28 januari 2022
Robin
24 januari 2022

Bij bezorging "zo snel mogelijk" had ik niet verwacht dat ze écht zo snel mogelijk er zouden zijn. Binnen no time had ik mijn eten. De kwaliteit van het eten was goed. Ik had een curry besteld, denkend dat dit voor 1 persoon was maar dit bleek genoeg voor twee te zijn. Hoewel de curry lekker was, had ik een iets uitgesprokenere smaak verwacht. Al met al zeker een aanrader.

Gerrit
23 januari 2022

40 min vroeger dan afgesproken Eten is altijd van top kwaliteit en smaak. Complimenten aan de koks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lien
23 januari 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gwen
23 januari 2022

Alleen al die heerlijke geuren als je de bakjes open doet. Heerlijk. Er was niets bij wat minder was, alles was even smaakvol, mooie porties en de bestelling kwam ook eerder dan verwacht. In een woord TOP !

tanya
20 januari 2022

Het eten was erg heerlijK!

Krista
19 januari 2022

Perfect op tijd en heerlijk eten zoals altijd! Kohinoor blijft by far beste Indiase restaurant van Groningen :)

Yasmin
17 januari 2022

Wij hebben een vegan tahli besteld. Het was boven verwachting lekker! Zeker voor herhaling vatbaar, bovendien werd het sneller bezorgd dan er gemeld werd. Altijd een leuke verrassing ;)

Harke Rutgers
17 januari 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk, en de structuur van het online menu maakt het eenvoudig om de persoonlijk lekkerste combinaties te kiezen

Jeroen
16 januari 2022

De lekkerste curry’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elvira
15 januari 2022

Verschillende curry's geprobeerd. Allen even lekker! Beste curry (so far i tried) in Groningen.

Gerjan
14 januari 2022

Erg leuk dat er een gerechtje 'van het huis' bij zat! Kleine tip; de naan mag wel iets verder doorbakken, maar dat kan een kwestie van smaak zijn. Complimenten verder.

Janetta
14 januari 2022

Heerlijk gegeten en supersnel geleverd (half uur eerder dan door het restaurant aangegeven)

Mark
14 januari 2022
Renske
13 januari 2022

Super lekker eten!

Arjan
12 januari 2022

Strak op tijd en lekker

Ivar de Haan
11 januari 2022

Bezorger leek wat gehaast. Het eten was lekker en het smaakte zeker naar meer.

Frank Loonstra
10 januari 2022

Heerlijk eten. Aanrader

Sander
10 januari 2022

eten heeft ons weer ontzettend goed gesmaakt! de bestelling was optijd klaar en klopte helemaal. altijd goeden nog nooit teleur gesteld.

Gerben
9 januari 2022
Kasper
9 januari 2022
Nick
9 januari 2022
Jassi
8 januari 2022

Nog steeds de beste Indiase restaurant van Groningen. Zelfs in deze crisis. Lekkere curries met authentieke masala's. Ik heb een bakje dhal van het huis gekregen. Bedankt hiervoor. Ook een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Mirjam Tromp
8 januari 2022

Erg smaakvol, zelfs de salade.

Carlos
8 januari 2022

Super eten! We kregen zelfs wat extra eten. Wij bestellen hier zeker nog een keer.

Theo
7 januari 2022
Job
6 januari 2022

Complimenten voor de snelle service, de lekkere maaltijd en het extraatje... Super!

Nick
4 januari 2022
David
2 januari 2021

Heerlijk zoals altijd en zelfs binnen een uur bezorgd op nieuwjaarsdag!

Theo
31 december 2021

Opnieuw heerlijk gegeten. En super snelle bezorging.

W
30 december 2021
Fred
28 december 2021

Precies op tijd bezorgd en echt lekker Indiaas eten. Gewoon goede curry's tegen normale prijs

Jorien
28 december 2021

We hebben (alweer!) fantastisch lekker gegeten, dankjewel! De bezorging was ook snel en de bezorger was heel erg aardig, en we kregen bij onze bestelling zelfs een verrassing. Wij willen nooit meer anders. Tot gauw!

Dorien
27 december 2021
Mery
26 december 2021

Love this place, it is our favorite place and we never order any other place when it comes to Indian food. Just be careful with the hotness of some dishes, they are very well explained by the restaurant, and if they say it is spicy it is really spicy, they aren’t joking. So also that we love about this restaurant, honesty always ordering from here and never disappointed! Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie Cruiming
26 december 2021

Heerlijk gegeten.

Anoniem
24 december 2021
Peter Bleeker
19 december 2021

Heerlijke maaltijd opgehaald met veel variatie !

Albert
18 december 2021

Super goed eten en zeer snel bezorgd

Ano
17 december 2021
Jassi
17 december 2021

Ik bestel hier regelmatig.En ik vind dit de beste Indiase restaurant van Groningen. Hier worden authentieke specerijen gebruikt, zoals de garam masala. Ik kreeg ook een bakje curry kofte van het huis. Dit is een hele goede klantenbinding. Bedankt hiervoor.

R
16 december 2021

lekker

Kim
15 december 2021

Altijd heerlijk! Wanneer staat de Pani Puri op het menu? 😊😋

Krista
14 december 2021

Vanavond alleen naan besteld, maar kregen er een heerlijk bakje tarka dahl bij! Alles smaakte goed en de naans waren heel vers en lekker!

Saskia
13 december 2021

Zoals we gewend zijn: ruime porties, heerlijke smaken en lekkere verse groente en kruiden. Mijn favo Indiase restaurant in Groningen! PS: vorige keer een niet zo verse Naan gekregen en hierover een kritische beoordeling geplaatst. Een dag later werd er een superverse en overheerlijke naan bezorgd waarvan we hebben gesmuld bij de restjes die over waren. Super service!!

Nick
12 december 2021
Jassi
11 december 2021

Lekkere tandoori en groentencurry. Ik heb een bakje dhal van het huis gekregen. Bedankt daarvoor. Ook een hele snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Jelmer
8 december 2021

Lekker eten incl. verjaardagscadeau :)

J.D. Jansen
8 december 2021

Heerlijk eten, echt verwennen.

Farid
7 december 2021

Lekker 4 verschillende soorten eten besteld en was op tijd klaar! Naan was verrukkelijk 😋!!

Mariska
7 december 2021

Erg lekker eten en veel!

SF
6 december 2021
Jan
5 december 2021
stef
4 december 2021
S.
4 december 2021

Heerlijk eten! Het beste Indiase restaurant van Groningen.

Jassi
28 november 2021

Normaal bestel ik lams/kip thali hier. Voor de verandering nu tandoori besteld. Hartstikke lekker met authentieke tandoori kruiden. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ook een hele vriendelijke bezorger.

pepers
28 november 2021

gepaste bezorging qua afstand en tijd eten had te weinig verse kruiden zoals koriander

Daar
24 november 2021
Wenda
23 november 2021

Overheerlijk! Iedere keer weer supermalse kip, alles heerlijk op smaak. Salade is fris en knapperig. Het naanbrood is wel al wat ingedroogd door reistijd/verpakking en hierdoor wat aan de harde kant. Ondanks dat, erg tevreden en is het steeds weer smullen geblazen. 🙂

Ans
23 november 2021

Al vaak besteld. Fantastisch lekker gegeten. Echt Indiaas.

Nick
23 november 2021
Saskis
21 november 2021

Zoals altijd ruime porties en heerlijke curry’s. Helaas waren de 2 nans heel hard en taai. Die hebben we weggegooid. Bezorging duurde iets meer dan een uur

Daniella Waley
21 november 2021

Geweldige smaken! De nan ontbrak, dat was wel erg jammer. In verhouding wat weinig rijst.

Ria Buissink
20 november 2021

De nan zou wel iets dunner mogen. Dit keer was hij erg taai.

Nuver
18 november 2021

Heerlijk eten en goede porties, dag later nog restje over voor de heerlijke smaak, super, een 9

Sarah
17 november 2021

Erg lekker vegetarisch eten en snelle service!

Linda Aldershof
17 november 2021

Zoals altijd héérlijk!! En ruime porties, lekker gesmuld

Jassi
17 november 2021

De beste Indiase restaurant van Groningen met de lekkerste curries. En goede kwaliteit lamsvlees. Ook worden er authentieke masala's gebruikt. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Alexander Cornelius
17 november 2021

Ik vroeg om een extra hete vindaloo en die kreeg ik. 10/10, ik zou zo weer een gat in mijn maag laten branden.

Meike Jonkers
17 november 2021

Het eten was top maar hebben meer dan 2 uur gewacht op het eten… slechte zaak. Ben beter van Kohinoor gewend.

Matthijs
16 november 2021

Lekker eten, super snelle bezorging

Johanna
14 november 2021

De smaken waren prima! Helaas was de maaltijd koud afgeleverd, waardoor we er niet echt van hebben kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hieke
14 november 2021

Zelfs pr minuten te vroeg bezorgd, fijn! Alles heerlijk warm en fantastische smaken (malai, kashmiri en marco polo). Ook mijn bezoek was zeer verrast over dit eten. Dank jullie wel!

Ole
12 november 2021

Goed eten, vriendelijke bezorger.

Daniel
10 november 2021
Anoniem
8 november 2021

Supersnelle bezorging, lekkere saus en salade van het huis. Erg lekkere gerechten!

Mulder
8 november 2021

Heerlijk eten, snel en warm geleverd, gaan we zeker vaker bestellen!

Johan
8 november 2021

Snel, warm, veel en bijzonder lekker. Hier kun je gerust bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
7 november 2021

Heeeeerlijk!!!:D beste van de stad

Evelien
7 november 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. De malai curry met Indiase kaas blijft onze favoriet!

Aryan
6 november 2021

Makkelijk online te bestellen. Op tijd klaar (heb afgehaald). En lekker!!

Top
5 november 2021

Prima op tijd en zoals gewoon perfect, de perfecte Indiër voor ons Wat het nog beter zou maken is een Thali vega menu, we hebben nu voor vegan gekozen omdat we niet van alle sauzen wisten of er vlees in zat

Theo
4 november 2021
Saskia
4 november 2021

Heerlijke gerechten, bereid met veel verse groente en kruiden. Bezorging was top en prijs-kwaliteit verhouding super. Wij zijn fan!

N.
2 november 2021

wederom super lekker en snel bezorgd! Kreeg zelfs nog een extra gerecht van het huis omdat ik had aangegeven dat 1 bak rijst wel genoeg was :)

Jassi
1 november 2021

De beste Indiase restaurant van Groningen. Goede kwaliteit lamsvlees. Met verse linzen en spinazie. Je proeft de madras poeder icm met andere specerijen. De garam masala die gebruikt wordt is uitstekend. En natuurlijk een een snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. Kreeg nog een bakje curry van het huis.

Chiel
31 oktober 2021
Gerard
31 oktober 2021

Was heerlijk allemaal met snelle en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hieke van der Werff
31 oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijk vegetarisch eten mogen ontvangen. Fijn gekruid, leuke variaties met groenten bij Malai, kikkererwten bij Marco Polo en zoete aardappel bij Kashmiri. Iedereen was enthousiast!

Michael
30 oktober 2021

Het was weer genieten, heerlijk gegeten. Prima service en wat een aardige mensen. Echt een aanrader.

Zerol
29 oktober 2021

Normaal gesproken heerlijk eten met tijdige levering. Nu was helaas het eten een uur te laat (1.5 uur van tevoren besteld), kan gebeuren, maar het eten was ook koud…! Dat is niet oké.

Oscar
25 oktober 2021
George
25 oktober 2021
J. Huizenga
24 oktober 2021

Prima maaltijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
24 oktober 2021

Na een menu met vlees te hebben besteld kregen we vegetarisch. Toen we daarover hadden gebeld werd even later alsnog het vlees gebracht. Goeie service!

Richard
23 oktober 2021

Blijft altijd leuk om zelf je favorieten samen te stellen met de diverse curry's. Was weer heerlijk.

Debby
22 oktober 2021
Jelle
22 oktober 2021

Was weer top!

Heerlijk
21 oktober 2021

Fantastisch eten, op tijd, netjes, verpakt zoals gevraagd. Hele familie blij. De heren en dames leveren ook geweldige service.

Rosemarie
19 oktober 2021

We zijn deze keer minder tevreden. Één naam was lauw en taai (de ander was wel ok), de papadam ouwig met een rare nasmaak. Bezorging was prima.

Koen
18 oktober 2021

De kwaliteit van het eten is altijd super, de bezorging echter wel vaak matig. Vandaag ook weer 40 minuten later dan de bezorgtijd. Deze onbetrouwbaarheid is regelmatig reden om hier niet te bestellen.

Marijke
18 oktober 2021

Verschillende gerechten besteld en allemaal erg smaakvol. De bezorging was sneller dan verwacht en het eten was goed verpakt en warm. Gaan hier zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle
17 oktober 2021

De gerechten waren zeer smaakvol en het werd snel bezorgd door een vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JRB
17 oktober 2021
Wenda
15 oktober 2021

Het was errrg lekker en snel bezorgd!

Cindy
14 oktober 2021

De smaak van de gerechten was goed. Helaas was de lam balti fors te scherp, terwijl we wel regelmatig scherp eten en was niet duidelijk wat precies welk gerecht betrof. Een benaming op de verpakking had dit vooraf duidelijk kunnen maken. Misschien goed om dit in de toekomst op te schrijven. Verder ben ik gek op lamvlees en houd ik ook wel van pittig eten, maar als zelfs een "medium" lam balti te heet is vraag ik mij af of er geen minder scherpe variant is zonder dat deze gelijk in de zoete smaken terechtkomt.

Krista
11 oktober 2021

Het eten is hier altijd heerlijk, deze keer ook weer genoten! De naans waren lekker vers en de beide thali gerechten smaakten fantastisch. Ook kregen we een extra gerechtje van het huis. Topservice! Wij bestellen gauw weer eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
9 oktober 2021

Heerlijk eten en sneller dan gepland bezorgd.

Jassi
9 oktober 2021

De beste Indiase restaurant van Groningen. Lekkere lamsvlees. Alleen was de nan aangebrand. Dit vond ik jammer. Verder een hele vriendelijke bezorger, en binnen de verwachte bezorgtijd geleverd.

Malou
9 oktober 2021
Mark
8 oktober 2021

Duurde erg lang, vroeg in de middag besteld voor ‘s avonds 19:15, half uur later pas bezorgd.

Tamar
6 oktober 2021

Heerlijk as always! Weer een paar liefhebbers voor Indiaas eten erbij gekregen door dit mee te nemen naar vrienden.

Debby
6 oktober 2021

Heerlijk warm aangekomen, top kwaliteit!

Lars
5 oktober 2021

Heerlijk eten + nog een lekker extraatje. Super!!

MSM
4 oktober 2021

Goede bezorging / informatie omtrent verwachte moment van bezorgen. Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
3 oktober 2021
Renee
3 oktober 2021

Erg lekker en snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijn
2 oktober 2021

Het eten was absoluut fantastisch zoals altijd. De bezorging hebben we deze keer wel een aanmerking op: die was bijna een halfuur te vroeg. Aangegeven 1800 bezorging te willen 1734 stond de bezorger voor de deur. Kwam qua planning niet fantastisch uit

Thyra
1 oktober 2021

Zoals altijd: HEERLIJK! :)

Kelvin
1 oktober 2021

Met heel veel positieve ervaring met lekker eten van Kohinoor hebben we weer ons avondeten daar besteld. Echter, was het eten, tot ons verassing, minder vandaag. De lamsvlees was ietwat droog en de rijst was plakkerig. De naanbrood was bitter, en we weten niet eens waarom hij zo smaakte. Helaas is ons ervaring met Kohinoor minder dit keer. Het eten was eerder bezorgd dan mijn aangevende tijd. Geen groot probleem, maar we kunnen niet meten starten met het eten vanwege een klus.

Erik & Mirjam
30 september 2021

Heerlijke oosterse gerechten waar we met de hele familie van genoten hebben (en volgende dag nog een keer)

Jassi
30 september 2021

De beste Indiase restaurant van Groningen. De lamscurrry jalfrezi en madras zijn bijzonder lekker. En het werd op tijd bezorgd. Een hele vriendelijke bezorger.

Nynke
29 september 2021

Altijd lekker, super warm en op tijd bezorgd!

Gijs Meijer
29 september 2021

Uitstekende prijs-kwaliteit, erg lekker Indiaas eten

Jasper
28 september 2021
Nikolet
28 september 2021

Elke keer weer een kadotje om bij jullie te bestellen. HEERLIJK😁

Catharina
26 september 2021

++ En dan ook nog extra curry erbij Thanks to you all

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
26 september 2021

heerlijk, eten altijd goed. zelf een menu samenstellen met verschillende gerechten is elke keer weer een verassing.

Roos
24 september 2021

Het was weer ERG lekker en ik kreeg een extra gerechtje van het huis bij mn Thali, waarvoor dank. Bezorging ook netjes en snel.

anoniem
23 september 2021
David
23 september 2021

Erg snel kunnen ophalen en zoals gewoonlijk ontzettend lekker eten. Elke keer is het weer lekkerder dan de vorige keer.

Loïs
23 september 2021

Het eten was weer heerlijk, en de bezorger was ook super vriendelijk. Mijn vaste spot voor Indiaas eten!

Angenitha
19 september 2021

Het was weer hartstikke lekker en goed op temperatuur! We hebben genoten!

Bram
19 september 2021

Heerlijk eten en goeie service!!

Jasbir
18 september 2021

Normaal ben ik super tevreden over dit restaurant. Maar vandaag helaas niet. De bakjes lekte. En de gerechten hadden niet de echte authentieke massala smaken. En er werd gebruikt gemaakt van een centrale bezorgservice waardoor de maaltijd veel te laat kwam. Ik vind dit echt jammer omdat ik goede kwaliteit van dit restaurant gewend ben.

David
15 september 2021

Heerlijk zoals altijd! Blijven hier bestellen.

Niek
14 september 2021

Altijd erg lekker, en op tijd klaar!

Familie Wilbrink
12 september 2021
Kees
12 september 2021

Altijd super lekker eten! Kregen zelfs een heerlijke bak curry van het huis!! Snelle en vriendelijke bezorger!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
12 september 2021

Erg prettige en snelle levering. Hartstikke lekker vegan Indiaas eten! Ze waren iets vergeten en kreeg daarom nog een extra'tje van het huis wat ook ontzetten lekker (en vegan) was.

Angenitha
11 september 2021

Super genoten en perfect op temperatuur!

Tim
10 september 2021
F.Brands
10 september 2021

Ik bestel er al geruime tijd en dat is niet voor niks, het eten is er prima! Gisteren ontving ik als extraatje van het huis een heerlijke linzenschotel bij mijn bestelling, zeg nou zelf, daar krullen je mondhoeken toch van op ;)

Tom
5 september 2021
Bea
5 september 2021

Werd op tijd bezorgd en was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
5 september 2021

In korte tijd voor de 2e keer wat besteld . Erg lekker en leuk om met meerdere personen de gerechten te delen . Kregen bij de 2e bestelling nog een bakje van het huis erbij , erg attent

Hieke
5 september 2021

Altijd weer heerlijke (vegetarische) gerechten! Fijn gekruid en zelfs een extra bak Van Kohinoor. Dank!

Debby
4 september 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. En super bedankt voor het extra bakje van het huis, dat was ook geweldig!

Annemiek
3 september 2021

altijd erg grote fans van de Thali. vers en lekker

stef
3 september 2021
Marijn
2 september 2021

Het was weer fantastisch! Ten eerste waren ze bijna een half uur eerder dan aangegeven, helemaal fijn. En ze hadden een extra bak met groente erbij gedaan (heerlijk) en zoals altijd was alles weer geweldig goed. We hebben enorm genoten!

Tom
31 augustus 2021

Heerlijk eten, malse kip en snelle levertijd. Aanrader!

Chris
29 augustus 2021

Heerlijk eten! Is er gauw. Zelfs nog iets van het huis erbij gekregen zomaar! Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cruiming
27 augustus 2021

Heerlijke maaltijd.

Frank
27 augustus 2021

Constante kwaliteit met afstand beste Indiaas retaurant van Groningen. En eigen snelle bezorging! toptoptop

Arjen
25 augustus 2021

Het is altijd super voor elkaar als we bij jullie bestellen. Vandaag zelfs een extra gerecht “van het huis”. Goede kwaliteit, snelle bezorging, grote porties. We blijven bij jullie terugkomen.

HeMa
23 augustus 2021

Echt fantastisch lekker eten! Bezorging was zelfs een halfuur eerder dan in het mailtje voorspeld was(58 minuten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dean
22 augustus 2021

Op tijd, kwaliteit is goed. En porties zijn meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
22 augustus 2021

Heerlijk indiaas eten met verrassende smaken. Grote porties van die we vaak nog de volgende dag van kunnen genieten. Aan te bevelen!

Hieke van der Werff
22 augustus 2021

Heerlijke smaak. Ik had me alleen vergist, had Malai met Indiase kaas ipv met groenten gekozen. Vond dit wat saaier, wel heel veel! Vlg keer neem ik weer met groenten.

Debby
21 augustus 2021

Vandaag teruggekomen van vakantie en dan is hier bestellen toch weer heerlijk thuiskomen in Groningen

Jasbir
20 augustus 2021

Nog steeds de beste Indiase restaurant van Groningen. De massala's voor de curry's zijn authentiek en origineel. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. ik kreeg nog nog een bakje dhal van het huis gratis.

Richard..
20 augustus 2021

Al vaker besteld eten altijd goed en lekker..

Johan
17 augustus 2021

Sowieso hou ik erg van jullie eten, dus ik zal hier zeker blijven bestellen! Echter was het eten deze keer wel echt heel erg zout. Jammergenoeg teveel om het eten lekker te houden. Maar dat is dus puur even zodat jullie het weten

Aalders
17 augustus 2021

Lekker en gevarieerde smaken. Naan was taai.

Mirjam Offringa
16 augustus 2021

De eigenaar en koks van dit restaurant zijn veel te bescheiden. Want dit is het beste Indiase restaurant van het Noorden, als je het mij vraagt! Ik ben al jaren fan. Ieder gerecht is heel speciaal en perfect van smaak. En nu kun je ook nog afhalen of het eten zelfs thuis laten bezorgen. En de catering maakt jouw verjaardag echt tot een feestje thuis.

Marjolein
15 augustus 2021

Heerlijk eten. Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 augustus 2021

2 porties echt ruim voldoende voor 2 personen, goed gekruid. Aanrader!

Paula
12 augustus 2021

Ik bestel hier regelmatig mijn curry. Altijd weer even lekker. Gisteren kreeg ik van het huis twee extra curries erbij. Heerlijk, bedankt !

Lou
11 augustus 2021

Super lekker! Snelle bezorging van echt goed en warm eten. Goed gekruid en voor iedereen in de familie wat wils.

Jeroen
10 augustus 2021

By far beste Indiaas eten van Groningen

Jelle
10 augustus 2021

Eten was weer erg lekker, helaas niet heel warm. Smaak heerlijk, niet te pittig maar rijk aan specerijen! Bezorging top, aangegeven niet voor een bepaalde tijd bezorgen en kwamen precies op door mij aangegeven tijdstip! Onze bestelling was ruim voldoende voor twee personen, morgen nog een lunch bakje voor op het werk.

Koen
10 augustus 2021
Lisa
9 augustus 2021

Zoals altijd was het eten heerlijk! Helaas zat er in één van de curries een stuk plastic, dat lijkt me niet de bedoeling...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lola
7 augustus 2021

Very happy to get some really spicy food! I mentioned that we like spicy food in the order and weren't disappointed. We ordered singara (first time that I found meat samosas in the Netherlands in 7 years!), murg tikka, lamb biryani and kheer. Everything was really tasty. We also received daal on the house, really sweet and good hospitality. Nice that vegetable that accompanied meat dish was an okra dish (as opposed to the usual generic vegetable sides you get in most Indian restaurants around). We will order again!

Mark
6 augustus 2021
Debby
4 augustus 2021

Weer erg genoten van de vegan thali, heerlijk!