Beoordelingen van Kohinoor van India Groningen

Recente recensies

5.0
Jassi
gisteren

Normaal bestel ik lams/kip thali hier. Voor de verandering nu tandoori besteld. Hartstikke lekker met authentieke tandoori kruiden. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ook een hele vriendelijke bezorger.

pepers
gisteren

gepaste bezorging qua afstand en tijd eten had te weinig verse kruiden zoals koriander

Daar
24 november 2021
Wenda
23 november 2021

Overheerlijk! Iedere keer weer supermalse kip, alles heerlijk op smaak. Salade is fris en knapperig. Het naanbrood is wel al wat ingedroogd door reistijd/verpakking en hierdoor wat aan de harde kant. Ondanks dat, erg tevreden en is het steeds weer smullen geblazen. 🙂

Ans
23 november 2021

Al vaak besteld. Fantastisch lekker gegeten. Echt Indiaas.

Nick
23 november 2021
Saskis
21 november 2021

Zoals altijd ruime porties en heerlijke curry’s. Helaas waren de 2 nans heel hard en taai. Die hebben we weggegooid. Bezorging duurde iets meer dan een uur

Daniella Waley
21 november 2021

Geweldige smaken! De nan ontbrak, dat was wel erg jammer. In verhouding wat weinig rijst.

Ria Buissink
20 november 2021

De nan zou wel iets dunner mogen. Dit keer was hij erg taai.

Nuver
18 november 2021

Heerlijk eten en goede porties, dag later nog restje over voor de heerlijke smaak, super, een 9

Sarah
17 november 2021

Erg lekker vegetarisch eten en snelle service!

Linda Aldershof
17 november 2021

Zoals altijd héérlijk!! En ruime porties, lekker gesmuld

Jassi
17 november 2021

De beste Indiase restaurant van Groningen met de lekkerste curries. En goede kwaliteit lamsvlees. Ook worden er authentieke masala's gebruikt. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Alexander Cornelius
17 november 2021

Ik vroeg om een extra hete vindaloo en die kreeg ik. 10/10, ik zou zo weer een gat in mijn maag laten branden.

Meike Jonkers
17 november 2021

Het eten was top maar hebben meer dan 2 uur gewacht op het eten… slechte zaak. Ben beter van Kohinoor gewend.

Matthijs
16 november 2021

Lekker eten, super snelle bezorging

Johanna
14 november 2021

De smaken waren prima! Helaas was de maaltijd koud afgeleverd, waardoor we er niet echt van hebben kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hieke
14 november 2021

Zelfs pr minuten te vroeg bezorgd, fijn! Alles heerlijk warm en fantastische smaken (malai, kashmiri en marco polo). Ook mijn bezoek was zeer verrast over dit eten. Dank jullie wel!

Ole
12 november 2021

Goed eten, vriendelijke bezorger.

Daniel
10 november 2021
Anoniem
8 november 2021

Supersnelle bezorging, lekkere saus en salade van het huis. Erg lekkere gerechten!

Mulder
8 november 2021

Heerlijk eten, snel en warm geleverd, gaan we zeker vaker bestellen!

Johan
8 november 2021

Snel, warm, veel en bijzonder lekker. Hier kun je gerust bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
7 november 2021

Heeeeerlijk!!!:D beste van de stad

Evelien
7 november 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. De malai curry met Indiase kaas blijft onze favoriet!

Aryan
6 november 2021

Makkelijk online te bestellen. Op tijd klaar (heb afgehaald). En lekker!!

Top
5 november 2021

Prima op tijd en zoals gewoon perfect, de perfecte Indiër voor ons Wat het nog beter zou maken is een Thali vega menu, we hebben nu voor vegan gekozen omdat we niet van alle sauzen wisten of er vlees in zat

Theo
4 november 2021
Saskia
4 november 2021

Heerlijke gerechten, bereid met veel verse groente en kruiden. Bezorging was top en prijs-kwaliteit verhouding super. Wij zijn fan!

N.
2 november 2021

wederom super lekker en snel bezorgd! Kreeg zelfs nog een extra gerecht van het huis omdat ik had aangegeven dat 1 bak rijst wel genoeg was :)

Jassi
1 november 2021

De beste Indiase restaurant van Groningen. Goede kwaliteit lamsvlees. Met verse linzen en spinazie. Je proeft de madras poeder icm met andere specerijen. De garam masala die gebruikt wordt is uitstekend. En natuurlijk een een snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. Kreeg nog een bakje curry van het huis.

Chiel
31 oktober 2021
Gerard
31 oktober 2021

Was heerlijk allemaal met snelle en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hieke van der Werff
31 oktober 2021

Zoals altijd weer heerlijk vegetarisch eten mogen ontvangen. Fijn gekruid, leuke variaties met groenten bij Malai, kikkererwten bij Marco Polo en zoete aardappel bij Kashmiri. Iedereen was enthousiast!

Michael
30 oktober 2021

Het was weer genieten, heerlijk gegeten. Prima service en wat een aardige mensen. Echt een aanrader.

Zerol
29 oktober 2021

Normaal gesproken heerlijk eten met tijdige levering. Nu was helaas het eten een uur te laat (1.5 uur van tevoren besteld), kan gebeuren, maar het eten was ook koud…! Dat is niet oké.

Oscar
25 oktober 2021
George
25 oktober 2021
J. Huizenga
24 oktober 2021

Prima maaltijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
24 oktober 2021

Na een menu met vlees te hebben besteld kregen we vegetarisch. Toen we daarover hadden gebeld werd even later alsnog het vlees gebracht. Goeie service!

Richard
23 oktober 2021

Blijft altijd leuk om zelf je favorieten samen te stellen met de diverse curry's. Was weer heerlijk.

Debby
22 oktober 2021
Jelle
22 oktober 2021

Was weer top!

Heerlijk
21 oktober 2021

Fantastisch eten, op tijd, netjes, verpakt zoals gevraagd. Hele familie blij. De heren en dames leveren ook geweldige service.

Rosemarie
19 oktober 2021

We zijn deze keer minder tevreden. Één naam was lauw en taai (de ander was wel ok), de papadam ouwig met een rare nasmaak. Bezorging was prima.

Koen
18 oktober 2021

De kwaliteit van het eten is altijd super, de bezorging echter wel vaak matig. Vandaag ook weer 40 minuten later dan de bezorgtijd. Deze onbetrouwbaarheid is regelmatig reden om hier niet te bestellen.

Marijke
18 oktober 2021

Verschillende gerechten besteld en allemaal erg smaakvol. De bezorging was sneller dan verwacht en het eten was goed verpakt en warm. Gaan hier zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle
17 oktober 2021

De gerechten waren zeer smaakvol en het werd snel bezorgd door een vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JRB
17 oktober 2021
Wenda
15 oktober 2021

Het was errrg lekker en snel bezorgd!

Cindy
14 oktober 2021

De smaak van de gerechten was goed. Helaas was de lam balti fors te scherp, terwijl we wel regelmatig scherp eten en was niet duidelijk wat precies welk gerecht betrof. Een benaming op de verpakking had dit vooraf duidelijk kunnen maken. Misschien goed om dit in de toekomst op te schrijven. Verder ben ik gek op lamvlees en houd ik ook wel van pittig eten, maar als zelfs een "medium" lam balti te heet is vraag ik mij af of er geen minder scherpe variant is zonder dat deze gelijk in de zoete smaken terechtkomt.

Krista
11 oktober 2021

Het eten is hier altijd heerlijk, deze keer ook weer genoten! De naans waren lekker vers en de beide thali gerechten smaakten fantastisch. Ook kregen we een extra gerechtje van het huis. Topservice! Wij bestellen gauw weer eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
9 oktober 2021

Heerlijk eten en sneller dan gepland bezorgd.

Jassi
9 oktober 2021

De beste Indiase restaurant van Groningen. Lekkere lamsvlees. Alleen was de nan aangebrand. Dit vond ik jammer. Verder een hele vriendelijke bezorger, en binnen de verwachte bezorgtijd geleverd.

Malou
9 oktober 2021
Mark
8 oktober 2021

Duurde erg lang, vroeg in de middag besteld voor ‘s avonds 19:15, half uur later pas bezorgd.

Tamar
6 oktober 2021

Heerlijk as always! Weer een paar liefhebbers voor Indiaas eten erbij gekregen door dit mee te nemen naar vrienden.

Debby
6 oktober 2021

Heerlijk warm aangekomen, top kwaliteit!

Lars
5 oktober 2021

Heerlijk eten + nog een lekker extraatje. Super!!

MSM
4 oktober 2021

Goede bezorging / informatie omtrent verwachte moment van bezorgen. Erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
3 oktober 2021
Renee
3 oktober 2021

Erg lekker en snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijn
2 oktober 2021

Het eten was absoluut fantastisch zoals altijd. De bezorging hebben we deze keer wel een aanmerking op: die was bijna een halfuur te vroeg. Aangegeven 1800 bezorging te willen 1734 stond de bezorger voor de deur. Kwam qua planning niet fantastisch uit

Thyra
1 oktober 2021

Zoals altijd: HEERLIJK! :)

Kelvin
1 oktober 2021

Met heel veel positieve ervaring met lekker eten van Kohinoor hebben we weer ons avondeten daar besteld. Echter, was het eten, tot ons verassing, minder vandaag. De lamsvlees was ietwat droog en de rijst was plakkerig. De naanbrood was bitter, en we weten niet eens waarom hij zo smaakte. Helaas is ons ervaring met Kohinoor minder dit keer. Het eten was eerder bezorgd dan mijn aangevende tijd. Geen groot probleem, maar we kunnen niet meten starten met het eten vanwege een klus.

Erik & Mirjam
30 september 2021

Heerlijke oosterse gerechten waar we met de hele familie van genoten hebben (en volgende dag nog een keer)

Jassi
30 september 2021

De beste Indiase restaurant van Groningen. De lamscurrry jalfrezi en madras zijn bijzonder lekker. En het werd op tijd bezorgd. Een hele vriendelijke bezorger.

Nynke
29 september 2021

Altijd lekker, super warm en op tijd bezorgd!

Gijs Meijer
29 september 2021

Uitstekende prijs-kwaliteit, erg lekker Indiaas eten

Jasper
28 september 2021
Nikolet
28 september 2021

Elke keer weer een kadotje om bij jullie te bestellen. HEERLIJK😁

Catharina
26 september 2021

++ En dan ook nog extra curry erbij Thanks to you all

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
26 september 2021

heerlijk, eten altijd goed. zelf een menu samenstellen met verschillende gerechten is elke keer weer een verassing.

Roos
24 september 2021

Het was weer ERG lekker en ik kreeg een extra gerechtje van het huis bij mn Thali, waarvoor dank. Bezorging ook netjes en snel.

anoniem
23 september 2021
David
23 september 2021

Erg snel kunnen ophalen en zoals gewoonlijk ontzettend lekker eten. Elke keer is het weer lekkerder dan de vorige keer.

Loïs
23 september 2021

Het eten was weer heerlijk, en de bezorger was ook super vriendelijk. Mijn vaste spot voor Indiaas eten!

Angenitha
19 september 2021

Het was weer hartstikke lekker en goed op temperatuur! We hebben genoten!

Bram
19 september 2021

Heerlijk eten en goeie service!!

Jasbir
18 september 2021

Normaal ben ik super tevreden over dit restaurant. Maar vandaag helaas niet. De bakjes lekte. En de gerechten hadden niet de echte authentieke massala smaken. En er werd gebruikt gemaakt van een centrale bezorgservice waardoor de maaltijd veel te laat kwam. Ik vind dit echt jammer omdat ik goede kwaliteit van dit restaurant gewend ben.

David
15 september 2021

Heerlijk zoals altijd! Blijven hier bestellen.

Niek
14 september 2021

Altijd erg lekker, en op tijd klaar!

Familie Wilbrink
12 september 2021
Kees
12 september 2021

Altijd super lekker eten! Kregen zelfs een heerlijke bak curry van het huis!! Snelle en vriendelijke bezorger!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
12 september 2021

Erg prettige en snelle levering. Hartstikke lekker vegan Indiaas eten! Ze waren iets vergeten en kreeg daarom nog een extra'tje van het huis wat ook ontzetten lekker (en vegan) was.

Angenitha
11 september 2021

Super genoten en perfect op temperatuur!

Tim
10 september 2021
F.Brands
10 september 2021

Ik bestel er al geruime tijd en dat is niet voor niks, het eten is er prima! Gisteren ontving ik als extraatje van het huis een heerlijke linzenschotel bij mijn bestelling, zeg nou zelf, daar krullen je mondhoeken toch van op ;)

Tom
5 september 2021
Bea
5 september 2021

Werd op tijd bezorgd en was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
5 september 2021

In korte tijd voor de 2e keer wat besteld . Erg lekker en leuk om met meerdere personen de gerechten te delen . Kregen bij de 2e bestelling nog een bakje van het huis erbij , erg attent

Hieke
5 september 2021

Altijd weer heerlijke (vegetarische) gerechten! Fijn gekruid en zelfs een extra bak Van Kohinoor. Dank!

Debby
4 september 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. En super bedankt voor het extra bakje van het huis, dat was ook geweldig!

Annemiek
3 september 2021

altijd erg grote fans van de Thali. vers en lekker

stef
3 september 2021
Marijn
2 september 2021

Het was weer fantastisch! Ten eerste waren ze bijna een half uur eerder dan aangegeven, helemaal fijn. En ze hadden een extra bak met groente erbij gedaan (heerlijk) en zoals altijd was alles weer geweldig goed. We hebben enorm genoten!

Tom
31 augustus 2021

Heerlijk eten, malse kip en snelle levertijd. Aanrader!

Chris
29 augustus 2021

Heerlijk eten! Is er gauw. Zelfs nog iets van het huis erbij gekregen zomaar! Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cruiming
27 augustus 2021

Heerlijke maaltijd.

Frank
27 augustus 2021

Constante kwaliteit met afstand beste Indiaas retaurant van Groningen. En eigen snelle bezorging! toptoptop

Arjen
25 augustus 2021

Het is altijd super voor elkaar als we bij jullie bestellen. Vandaag zelfs een extra gerecht “van het huis”. Goede kwaliteit, snelle bezorging, grote porties. We blijven bij jullie terugkomen.

HeMa
23 augustus 2021

Echt fantastisch lekker eten! Bezorging was zelfs een halfuur eerder dan in het mailtje voorspeld was(58 minuten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dean
22 augustus 2021

Op tijd, kwaliteit is goed. En porties zijn meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
22 augustus 2021

Heerlijk indiaas eten met verrassende smaken. Grote porties van die we vaak nog de volgende dag van kunnen genieten. Aan te bevelen!

Hieke van der Werff
22 augustus 2021

Heerlijke smaak. Ik had me alleen vergist, had Malai met Indiase kaas ipv met groenten gekozen. Vond dit wat saaier, wel heel veel! Vlg keer neem ik weer met groenten.

Debby
21 augustus 2021

Vandaag teruggekomen van vakantie en dan is hier bestellen toch weer heerlijk thuiskomen in Groningen

Jasbir
20 augustus 2021

Nog steeds de beste Indiase restaurant van Groningen. De massala's voor de curry's zijn authentiek en origineel. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. ik kreeg nog nog een bakje dhal van het huis gratis.

Richard..
20 augustus 2021

Al vaker besteld eten altijd goed en lekker..

Johan
17 augustus 2021

Sowieso hou ik erg van jullie eten, dus ik zal hier zeker blijven bestellen! Echter was het eten deze keer wel echt heel erg zout. Jammergenoeg teveel om het eten lekker te houden. Maar dat is dus puur even zodat jullie het weten

Aalders
17 augustus 2021

Lekker en gevarieerde smaken. Naan was taai.

Mirjam Offringa
16 augustus 2021

De eigenaar en koks van dit restaurant zijn veel te bescheiden. Want dit is het beste Indiase restaurant van het Noorden, als je het mij vraagt! Ik ben al jaren fan. Ieder gerecht is heel speciaal en perfect van smaak. En nu kun je ook nog afhalen of het eten zelfs thuis laten bezorgen. En de catering maakt jouw verjaardag echt tot een feestje thuis.

Marjolein
15 augustus 2021

Heerlijk eten. Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 augustus 2021

2 porties echt ruim voldoende voor 2 personen, goed gekruid. Aanrader!

Paula
12 augustus 2021

Ik bestel hier regelmatig mijn curry. Altijd weer even lekker. Gisteren kreeg ik van het huis twee extra curries erbij. Heerlijk, bedankt !

Lou
11 augustus 2021

Super lekker! Snelle bezorging van echt goed en warm eten. Goed gekruid en voor iedereen in de familie wat wils.

Jeroen
10 augustus 2021

By far beste Indiaas eten van Groningen

Jelle
10 augustus 2021

Eten was weer erg lekker, helaas niet heel warm. Smaak heerlijk, niet te pittig maar rijk aan specerijen! Bezorging top, aangegeven niet voor een bepaalde tijd bezorgen en kwamen precies op door mij aangegeven tijdstip! Onze bestelling was ruim voldoende voor twee personen, morgen nog een lunch bakje voor op het werk.

Koen
10 augustus 2021
Lisa
9 augustus 2021

Zoals altijd was het eten heerlijk! Helaas zat er in één van de curries een stuk plastic, dat lijkt me niet de bedoeling...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lola
7 augustus 2021

Very happy to get some really spicy food! I mentioned that we like spicy food in the order and weren't disappointed. We ordered singara (first time that I found meat samosas in the Netherlands in 7 years!), murg tikka, lamb biryani and kheer. Everything was really tasty. We also received daal on the house, really sweet and good hospitality. Nice that vegetable that accompanied meat dish was an okra dish (as opposed to the usual generic vegetable sides you get in most Indian restaurants around). We will order again!

Mark
6 augustus 2021
Debby
4 augustus 2021

Weer erg genoten van de vegan thali, heerlijk!

A.D.
4 augustus 2021

Altijd heerlijk eten en correcte bezorging.

Cle-Ani
3 augustus 2021

Het eten was gewoon overheerlijk. Wij komen voortaan speciaal naar Groningen om hier te eten. Bedankt!

Hieke van der Werff
2 augustus 2021

Zowel Malai vegetarisch als Biryani lam waren heerlijk! In Malai veel groenten en fijn gekruid. Ook onion bajee was een succes! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 juli 2021

Echt het beste eten van Groningen!

B.L.
30 juli 2021

Hier meermaals de vegan thali besteld. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg fijn dat er zo veel vegan opties zijn. Ik heb het idee dat er soms wat verschil zit tussen de gerechten per keer dat ik bestel (ondanks dat het dezelfde curry is), maar altijd lekker. Bezorging is redelijk snel. Zeker aan te raden!

Nasir
28 juli 2021

Heerlijk gegeten. Goed gekruid, verse ingredienten en lekker warm. Echt een aanrader!

Bruins
26 juli 2021
Jassi
24 juli 2021

Was al een tijdje geleden dat ik hier besteld had. Maar nog steeds de beste Indiase restaurant van Groningen. Dezelfde recept met de beste smaken. En een super snelle bezorging. Ik kreeg ook er ook een bakje dhal erbij. Dit vind ik goede klantenservice.

Kay
23 juli 2021

Amazing.

Anja
23 juli 2021

Het was weer erg lekker!

Eddie
23 juli 2021

Snelle levering Heerlijk gegeten ! tot de volgende keer maar weer

JR
22 juli 2021

Iets later bezorgd dan verwacht, wel superlekker

Elsa
19 juli 2021

Heerlijk! Super lekker eten. Snelle bezorging en ook nog wat extra’s gekregen. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
19 juli 2021

Altijd heerlijke eten, veel keuze, van hoge kwaliteit en een geweldige optie voor vegetariërs omdat je zelf de basis en inhoud van je curries kunt combineren. De bezorgers zijn altijd vriendelijk en als trouwe klant krijg ik regelmatig een bakje van het huis. Geweldig restaurant. Ik ga het erg missen na mijn verhuizing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
18 juli 2021

Weer heerlijk gegeten. Altijd heerlijk, op tijd bezorgd, netjes verpakt en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Len Van Koersveld
18 juli 2021

Het was heerlijk!

Anna
17 juli 2021
Noël
16 juli 2021

Altijd goed, altijd lekker!

Martine
15 juli 2021

Lekker, en zo ontzettend lief! Gratis sapje omdat ik corona had. Veel sneller dan werd gemeld, ik ben helemaal blij!

Eva
14 juli 2021

Alles was heerlijk zoals altijd en heel snel bezorgd ondanks dat we behoorlijk uit de buurt wonen. Kan iedereen het vegan chocoladetaartje aanbevelen, hoe vol we ook zitten na al het lekkere eten, het taartje komt altijd op!

geheimenaam1
13 juli 2021

Goed eten, altijd top hier. Netjes bezorgd ook altijd!

Siebe de Boer
13 juli 2021

Wederom heerlijk, en ook een flinke bak eten. Dank!

Debby
12 juli 2021

Eten was er snel en heerlijk als altijd!

Debby
12 juli 2021

Heerlijke vegan thali en onion bhajee, zeker voor herhaling vatbaar!

Merel
11 juli 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurits
11 juli 2021

Heerlijke gerechten en snel bezorgd! Ik ga hier zeker vaker bestellen

Agnes
10 juli 2021

Normaal altijd goed, maar vanavond was het niet lekker. Twee curries (kashmiri en Tikka massala) hadden weinig smaak en smaakten hetzelfde. Naan was droog en keihard, duidelijk niet vers en opnieuw opgewarmd. Ook de onion bhajee waren droog en hard. En onze opmerking bij de bestelling werd niet gelezen (wat vaker gebeurt). Jammer!

Daniel
10 juli 2021

Heerlijk eten. Fantastische porties en uitgebreid. Bezorging perfect op tijd.

Marieke
9 juli 2021

Het eten was heerlijk! Deze gulle gevers geven je meer dan voldoende om je lekker vol te eten met lekker afwisselende curry's. De bezorger was vriendelijk :) bedankt kohinoor team!

Dao
7 juli 2021

Heerlijk genoten van alle gerechten

Rick
6 juli 2021

Menu voor 2 is ruim voldoende, achteraf ook geschikt voor 3. Naan wat te dik, en de mango lassi verrassend genoeg in een bakje ipv beker. Lekker gegeten.

JR
5 juli 2021

Heel fijn weer, binnen half uur bezorgd en superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilze
2 juli 2021

Snel, lekker en goede porties!

Theo
2 juli 2021

Was weer heerlijk. En als verrassing een gerecht van het huis!

Ip
1 juli 2021

Heerlijk!

Sarah
30 juni 2021

We hebben vegan Thali besteld met verschillende pittige gerechten en het was in één woord geweldig! Ruime hoeveelheden heerlijk gekruid eten. Een aanrader!

Debby
30 juni 2021

Geweldige vegan thali, zoals altijd erg tevreden!

CI
29 juni 2021
Frank
29 juni 2021

Heerlijk zoals altijd

Hj
29 juni 2021

2 thali’s besteld, curries waren van erg goede kwaliteit en ruime porties. Echter zijn de naanbroden zeer matig; droog en breekbaar (terwijl je elastisch-taaie naans wilt)

Sanne
27 juni 2021

Het eten is erg lekker! De bezorging is ook erg snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groningen
26 juni 2021

Perfect, zoals altijd!

Noor
25 juni 2021

Zoals altijd erg lekker gegeten en het werd snel bezorgd! We hebben er zelfs een extra bak curry van het huis bij gekregen. Alleen was deze keer jammer genoeg de naan een beetje aangebrand.

Ahmed Abbas
24 juni 2021

Top

Cecilia
22 juni 2021

Altijd lekker van kohinoor! Grote porties ook :)

Severein
21 juni 2021

Op afgesproken tijd bezorgd. Temperatuur goed. En wat was het heerlijk zeg. Ook de toetjes. Voor mij de eerste keer Indiaas eten maar nu zeker niet de laatste keer!!

Yusuf
21 juni 2021
Birson
21 juni 2021

Niks authentieks aan en erg slechte kwaliteit. De rijst was aangebrand en oud, de kip was duidelijk al eerder gemaakt en kwam uit de vriezer (totaal smakeloos), zelfs de papadums waren oud en zacht. De garlic naan was veel te dik en smakeloos. De gerechten hadden vooral veel maizena en aardappels en onderscheidden weinig van elkaar wat betreft smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
18 juni 2021

Heerlijk eten, warm en snel geleverd!

Jeanette
15 juni 2021

Hartelijk dank voor het heerlijke eten en voor de extra toevoeging van het huis. Wij blijven hier zeker bestellen! Jullie vegan aanbod wordt ook zeer gewaardeerd.

Marcella
15 juni 2021

Het was weer heerlijk en super fijn dat gehoor werd gegeven aan een afwijkende bezorglocatie!

Esperanza
15 juni 2021

Het eten was wederom heerlijk! Je krijgt lekker veel en alles was super smaakvol. Dit is zeker het beste Indiase restaurant van Groningen!

Laura
14 juni 2021

Super lekker, super goed en nog snel geleverd ook! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie B
13 juni 2021

Prima eten. Klein puntje van kritiek of tip is dat de namen van de gerechten er niet opstonden. Omdat we met vijf waren gaf dat wat onduidelijkheid.

Marijke brouwer
12 juni 2021

Goedenavond, we eten geregeld bij u of van u en altijd met genoegen. Vanavond was het veel minder goed dan anders. Het spinaziegerecht was een en al spinazie, de beide andere gerechten smaakten een beetje aangebrand en melig, zelfs de papadam was gefrituurd in oude olie. Ik ben echt veel en veel beter van u gewend! Volgende keer beter, groetjes Marijke

Marleen
11 juni 2021

Wederom heerlijk! Top!

Ellen
8 juni 2021

Altijd lekker!

Jassi
6 juni 2021

Ik had al een tijdje hier niet meer besteld vanwege een verhuizing en werk buiten Groningen. Maar dit is nog steeds de beste Indiase restaurant van Groningen. Je proeft dat de specerijen authentiek zijn. Je proeft ook de garam masala goed. Voor mij de nr 1 Indiase restaurant.

Mel
5 juni 2021

Hardstikke lekker eten en bezorgd op de afgesproken tijdstip. Echt een aanrader😋

Noortje
3 juni 2021
Gedy
2 juni 2021

Altijd heel erg tevreden, vriendelijke bezorging en het eten is gewoon fantastisch

rene
1 juni 2021
Ralf
31 mei 2021

Af en toe bestel ik bij Kohinoor en ik heb nooit klachten, ditmaals was een van de curry's echter ontzettend zout. Bijna oneetbaar zout helaas. De rest heeft me nog steeds goed gesmaakt, kan natuurlijk eens gebeuren, maar ik wilde het toch even melden. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.
31 mei 2021

De bezorger is vriendelijk, maar het is spijtig dat we nu weer lang moesten wachten op de bestelling (1 uur later dan door ons was aangegeven). Het eten daarentegen is zeer smakelijk en voor herhaling gvatbaar.

Patricia Hut
31 mei 2021

Wederom super gegeten! Bezorger was zelfs 10 min eerder al top!!! Tarka dal en aloo gobi gehad yummy aanrader!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
30 mei 2021

Heerlijk en snel bezorgt. Bedankt voor het extra bakje curry!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rutger
29 mei 2021
Arne
28 mei 2021

Het eten was zoals altijd verrukelijk, maar de service was dit keer nog beter dan anders. We hadden gevraagd of de gerechten met een allergeen gemarkeerd konden worden, maar in plaats daarvan is het allergeen gewoon volledig uit de maaltijden gehaald. Geweldige avond gehad, en kan het zeker aanraden!

Ahmed Abbas
27 mei 2021

Zoals altijd perfect

Anoniem
27 mei 2021

Het eten was erg lekker!

Anja
26 mei 2021

Heerlijk gegeten weer! Snel bezorgd, goed warm.

Erik
26 mei 2021

Kohinoor van India is altijd een topper! Heerlijke vegan gerechten en de bezorging is altijd snel en vriendelijk. Nooit iets op aan te merken gehad. Hartelijk dank voor het gratis gerecht dat ik af en toe in mijn bestelling vind!! :)

Nick
25 mei 2021
Patricia Hut
25 mei 2021

Omg wat een heerlijk eten. 2x thali besteld & 1x Vegan thali yummy. En de tarka dal aanrader heerlijk en ook qua smaak en pittigheid super. Bij het gerecht stond mild dat was het ook en bij anderen medium en dat vond de rest vh gezelschap ook goed qua pittigheid. Alleen de samosa vond ik wat donker gebakken maar qua smaak heerlijk!!! Misschien een idee om op de menukaart bij samosa of andere hapjes het aantal stuks te vermelden. Dank je wel. Fijne dag.

Joost
24 mei 2021

Heerlijk eten! Absolute aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
24 mei 2021

Het eten was op tijd bezorgd. Het smaakte heerlijk! Zeker de moeite waard om hier je eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle Huizing
23 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Ez
23 mei 2021
Sander
22 mei 2021

Altijd goed.

Daniella
22 mei 2021

Heerlijk eten

A.
22 mei 2021

Hebben wat langer moeten wachten dit keer, maar leuke verrassing dat er van het huis nog een extra gerecht bij zat! Top!

Kees
20 mei 2021

Absoluut een aanrader!! Fantastisch eten!

Dunja
20 mei 2021

Sneller bezorgd dan verwacht, vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten, en meer dan genoeg.

Chris
20 mei 2021
Denise
19 mei 2021

1e keer besteld hier, maar was fantastisch! Voor 2 dagen eten. En super veel vegetarische keuze.

Huisman
18 mei 2021

Weer helemaal top!

Arnica
17 mei 2021

Fantastisch heerlijk eten! Smaakvol, verzorgd en het was snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
16 mei 2021

Alles smaakt goed en is heerlijk, behalve het knoflook nan brood. Die vind ik hard en taai. Van andere restaurants ken ik dit als veel zachter en luchtiger. Dat vind ik een verbeterpunt.

Wesley Pechler
15 mei 2021

Eten was heerlijk, maar 's middags bewust besteld voor 18.30. Werd bezorgd om 17.54. De visite was er nog niet eens!

Floran
15 mei 2021
Johanna
15 mei 2021

Het eten werd een half uur te vroeg bezorgd, dat vind ik te veel.

Remco
15 mei 2021

Altijd superlekker, meer dan genoeg eten en altijd op tijd!

Marcella
15 mei 2021

Constante kwaliteit. Zo ook gisteravond weer. Wordt binnen aangegeven tijd door vriendelijke bezorger afgeleverd en dit keer ook nog wat lekkers van het huis erbij! Wij hebben weer genoten!

Merel
15 mei 2021

Top! Heel snel gebracht. Alles was warm en smaakte heerlijk. Zelfs dahl gekregen van het huis. Zeker voor herhaling vatbaar!

Yorrick
14 mei 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd en veel.

Jaap
14 mei 2021
Ruben
13 mei 2021

20 min eerder dan verwacht. En zoals verwacht weer zeer ruime porties. Verse gerechten met veel smaak. Bezorgen ook in postcode 9766 wat niet vanzelfsprekend is.

Maaike
10 mei 2021

Goed eten, lekker gekruid. Keurig warm en op tijd geleverd (bij afhaal). Prijs kwaliteit top. Gaan zeker weer bestellen.

Nienke
9 mei 2021

Heel lekker eten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
9 mei 2021
Anoniem
9 mei 2021

Tip: lam balti

Dominique
9 mei 2021

Heerlijk eten en hele vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

rene
7 mei 2021
Mark
7 mei 2021
Debby
5 mei 2021

Weer top zoals altijd (:

Frank
5 mei 2021

Heerlijk eten!

L.
5 mei 2021

Heerlijk eten voor een sympathieke prijs. Absoluut een aanrader!

Gijs
4 mei 2021

Eten was er iets eerder dan afgesproken, maar dit kwam (zeker volgens mijn vriendin) alleen maar goed uit. De zak voelde al aardig zwaar bij het aannemen, en bij het uitpakken van de bestelling bleek dat dit kwam door een extra curry van het huis. Heel lief en ook zeker lekker deze milde linzencurry. Wederom thanks dus voor het lekkere eten + de snelle service :)

A.
4 mei 2021

Weer heel goed bevallen. Snelle levering, zelfs op zaterdag. En het smaakt gewoon heel goed.

Nick
3 mei 2021
Gj
3 mei 2021
Indya
3 mei 2021

Heerlijk eten, bestel hier echt heel vaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tam
2 mei 2021

Heerlijk eten. Thali gerecht 4 was meer dan voldoende voor 2 personen. Met wat extra rijst kan je met 3 man van eten. Bezorger was optijd, maar een beetje te vroeg! Kwam 45 minuten eerder.

Janetta Sikken
1 mei 2021

Een heerlijk dessert van Kohinoor van India bij onze vriendin laten bezorgen die jarig was. Werd keurig gebracht en ze vond het een leuke verrassing.

Karlijn
1 mei 2021

Snelle bezorging en hele goede service. Heel veel heel goed eten voor een nette prijs. We kregen zelfs een extra gerecht "van het huis".

Aa
1 mei 2021

Zoals altijd heerlijk!

JR
30 april 2021
ZoomZoom
30 april 2021

Lekker eten afgehaald, grote porties en iets van het huis. Naanbrood ook goed! Enige verbeterpunt zou nog kunnen zijn dat het eten iets kruidiger mag. Verder top!

Harmen
29 april 2021

Eten was heerlijk, snel geleverd en niet duur.

Sua van der Molen
29 april 2021

Hallo, de bestelling ging prima en het eten was heerlijk. Alleen waren de 2 bestelde champagnetruffels er niet bij. Dat was jammer. Groet Janetta, namens Sua van der Molen. mobiel 0622903449

Laura
28 april 2021

Super lekker, snel geleverd én klantvriendelijk als altijd. Top!

Rik
28 april 2021

Het eten is altijd van hoge kwaliteit, smaakt heerlijk en er is genoeg om 2 dagen van te eten. De eigen bezorgers zijn ook nog eens ontzettend vriendelijk. Absolute aanrader!

Jorik Bons
28 april 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Alles goed warm en lekker vers. Verrassend snelle levering (maandag)

INGA🌸
27 april 2021

Verschillende gerechten besteld: heerlijk eten en goed op temperatuur!

MW
27 april 2021

Keurig op tijd bezorgd, heerlijk eten. Het drinken was wel warm geworden naast het eten, hoewel we niet ver bij het restaurant vandaan wonen, maar dat deed niet af aan het eten zelf!

Bert
26 april 2021

Heerlijke maaltijden met voortreffelijke smaken👍🏽 Ontzettend lekker👌🏼

Ria Buissink
26 april 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Florianne
23 april 2021

Heerlijk eten en met een passend vegetarisch cadeautje van het huis

L.
19 april 2021

Super wten

Nikki
18 april 2021

Wij hebben ontzettend genoten van de butter curry, zowel van de kipvariant als van de vegetarische variant met gemengde groenten. Heerlijk romig en mild en tegelijk goed gekruid. We waren helemaal verrast toen we zagen dat er nog een extra bakje bij de bestelling zat, met de tekst 'van het huis'. Het was een heerlijk linzengerechtje en dat waardeerden we zeer! We gaan hier zeker vaker bestellen en hopelijk ook eten als dat weer mogelijk is, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk-jan
18 april 2021

Mixed vegetables was dissapointing, rest of The food was vergeten tasteful

Martijn
17 april 2021

Heerlijk eten, en het adres goed gevonden! 👍🏼

TJB
17 april 2021
David
16 april 2021

Supersnelle bezorging en weer heerlijk. Zelfs dahl gratis erbij gekregen.. super!

Jacob
15 april 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Koen
14 april 2021

Was heerlijk, het beste Indiaas van Groningen.

Debbie
14 april 2021

Wederom heerlijk gegeten. Heerlijk van smaak lekker pittig (Madras) Diverse groenten! Brood en salade worden erbij bezorgd. Èn een extra gerecht van het huis, dank!

Michel
13 april 2021

Fijne bezorging. Erg op tijd. Eten heerlijk, divers en waar voor je geld! Had voor mij nog wel pittiger gemogen!

Celia
12 april 2021
Roel
12 april 2021

De kruiden in de tiki massala met kip waren perfect gebalanceerd en mijn vriendin zei hetzelfde van haar championtikka. En de bonus-dhal ging er prima in :) De bezorging zelf was prima, maar de tijdsinschatting totaal niet. Er kwam in eerste instantie bericht dat het een uur zou duren en ik besloot een stukje te wandelen. De bezorger was echter al na ongeveer 20 minuten en toen moest ik nog terug!

Ahmed Abbas
11 april 2021

Zoals altijd heerlijk!!!!

Laura
11 april 2021

Everything was delicious. We even received an extra fish for free.

Anja
10 april 2021

Heerlijk gegeten weer!

Martijn
9 april 2021

Heerlijke gerechten, van mild tot scherp, prachtige balans. Op tijd bezorgd. Uitstekend.

Jacob
9 april 2021

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging super snel en zeer vriendelijke bezorger. Ga zo door.

Sophie B
9 april 2021

Zoals altijd weer heeeerlijk eten!! Goede service en super aardige mensen. Ga zo door!!

Sven
8 april 2021

Mijn vaste adres voor Indiaas in Stad!

Dean
7 april 2021

Ontzettend lekker eten! Ook we kregen nog iets extra’s van het huis. En de bestelling werd binnen 20 minuten bezorgd. Echt ongelofelijk! We waren al fan, maar nu al helemaal!

Wouter van Es
7 april 2021

Altijd top grote aanrader

Renate
7 april 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd!

liesbeth Geerts
6 april 2021
Greetje
6 april 2021

Heerlijk gegeten

sd
4 april 2021
Anna.J.
3 april 2021

Het was echt heerlijk. (Rogan Josh) En vers. De bezorger was ook heel vriendelijk.

An
3 april 2021

Heerlijk, maar de samosa's hebben we niet gekregen.

P. Fam
3 april 2021

Heerlijk gegeten, ook veel! Prijs kwaliteit was goed. De naan vond ik het minst, die was erg droog. Bezorging was stipt op tijd. We bestellen zeker weer.

David
2 april 2021

Altijd lekker, tijdige en correcte bezitting, gewoon een dikke tip

Theo
1 april 2021
Sanne
31 maart 2021

Super lemkee