Beoordelingen van Kohinoor van India Groningen

Recente recensies

5.0
Irene
vandaag

We hadden een vrij grote bestelling (12 currys) en toch was het er super snel! Bovendien kregen we wat lekkers extra en heeft iedereen heerlijk gegeten. Enige minpuntje is dat we hoopten om meer naam, maar opzich zaten we allemaal harstikke vol haha

Alex
vandaag

De naan is veel lekkerder geworden, en de raita en rijst blijven heerlijk. De Butter chicken was heel lekker, maar de tikka had geen smaak en was heel teleurstellend. Jammer, want meestal zijn we altijd tevreden met Kohinoor :(

Una
gisteren
Debby
31 januari 2023

The best vegan thali, enjoyed it as always!

Anja
29 januari 2023

Zo af en toe bestellen we wat, zo ook gisterenavond. Het was weer heerlijk, we hebben weer genoten van allerlei indiaase gerechten. Bezorging was ook snel, ondanks dat het een zaterdag avond was.

Vegter
28 januari 2023

Heerlijk eten, zoals altijd. Prima bezorging en goede kwaliteit.

Jassi
27 januari 2023

Ik ben zelf van Indiase afkomst, en dit is de beste Indiase restaurant van Groningen. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger

jasper
25 januari 2023
Michiel Goeman
22 januari 2023
C
21 januari 2023
Carol McKenna
20 januari 2023

Geweldig!

Kees
18 januari 2023

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd.

Rosanne
18 januari 2023

Wij bestellen hier graag, het eten is echt heerlijk en vooral geschikt om met een grote groep mensen van te genieten!

Rita
17 januari 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Vers en goed warm en snel bezorgd.

JN
14 januari 2023

Op tijd bezorgd maar we kregen 2 bakjes raita en geen naanbrood. Iets beter opletten bij het inpakken?

Nynke
13 januari 2023

Heerlijk eten!

Yvonne
11 januari 2023

Het eten was weer voortreffelijk

Jassi
10 januari 2023

Blijft de beste Indiase restaurant van Groningen. Lekkere malse vlees uit de tandoor. Kan ook de gerechten aanpassen zonder problemen. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Susan
9 januari 2023

Heerlijk

DH
4 januari 2023

Zoals altijd is het eten prima maar vandaag was het wat flauw van smaak. Minder uitgesproken. Jammer. Volgende keer vast weer als van ouds!

Siebe
2 januari 2023

Weer heerlijk. Fijn dat het op verzoek nog wat pittiger is gemaakt, samen met een fijne verrassing bij de bestelling. Geweldig zoals altijd.

MSM
2 januari 2023

Helemaal prima geregeld en weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick Pebesma
2 januari 2023
Werkema
28 december 2022

Super slecht. Bak rijst met weinig en volledig uitgedroogd vlees. Zowel de lams als de kip biryani.

Jeroen
27 december 2022

Gerechten waren koud. Kohinoor is helaas niet meer wat het geweest is.

Arjan Schreurs
27 december 2022
Bernie
26 december 2022
Mar
26 december 2022

Heerlijk gegeten wederom!

Matthijs
26 december 2022

Heerlijk eten!

Kirsten
24 december 2022

Echt supersnel bezorgd! Moest eerst wat afmaken en het eten was daarna nog steeds goed warm. Enige minpuntje was dat de rijst niet zo mooi droog was als anders. Maar als altijd lekker gegeten. Fijne feestdagen 🎅

Bakker
24 december 2022

Wij genieten altijd ontzettend van de gerechten van kohinoor. Gisteren kregen wij alleen een portie met kip in plaats van paneer, terwijl wij normaal alleen vegetarisch eten. Een foutje kan gebeuren natuurlijk, maar ik wilde het wel even laten weten. Verder smaakte het ons zeker.

Piet
24 december 2022

Ik heb besteld en opgehaald. Heerlijk was het! Mooie prijskwaliteitverhouding. Ik ga ook zeker een keer in het restaurant eten. Zag er zo leuk uit. Ik was weer terug in mijn rondreis in India.

Maarten
22 december 2022
Jacob
16 december 2022

Best kurma op deze aardkloot.

S
11 december 2022
Marlinda
11 december 2022

Om positief te beginnen: het eten is altijd heerlijk, super fijn dat je als veganist hier terecht kan en prijs-kwaliteit verhouding is top. Maar de bezorging….. om 16.15 besteld en aangegeven de bestelling om 18.30 te willen hebben. Na twee keer bellen en te horen krijgen dat de bezorger onderweg is kregen wij pas om 19.15 (!) ons eten bezorgd. Dit is helaas niet de eerste keer dat de bezorging zo laat is, zonde dat zo’n goede tent iedere keer zo laat is….

Gerben
8 december 2022
DJ
7 december 2022

De tali van vier gerechten is onze favoriet wanneer we afhalen. Daarmee kun je zelf allerlei combinaties maken dus elke keer weer anders. Ook dit keer was het weer smullen. Gaan (nog veel) vaker doen!

Martijn
5 december 2022

Lekker en goed pittig!

Hieke van der Werff
5 december 2022

Bedankt (weer) voor het heerlijke eten! Verfijnde smaak, heerlijk vegetarisch en ook nog eens extra 2 nans erbij!

Stephan
5 december 2022

De Vegan Thalis zijn heel goed, maar deze keer was de Tikka-Massala anders als vorige keer. Er was ook geen cadeautje bij zoals op de website aangegeven. De levering kwam één uur later dan in de mail stond, in total twee uur naar bestelling (met levering zo snel als mogelijk) .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
4 december 2022

Eten goed als altijd, maar duurde bijna 2 uur voordat het er was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arminius
4 december 2022
Lilian
26 november 2022

Ik had extra rijst besteld maar dat zat er niet bij. Ik moest zelf extra rijst maken. Niet blij mee. Wel betaald extra rijst maar niet gekregen.

Michel
25 november 2022

Ik had een gerecht met paneer besteld.....maar daar zat tofu in....niet echt de beste vervanger kwa structuur en smaak. Snap de afweging van kosten....maar paneer is geen tofu. Verder was het allemaal erg lauw. Jammer...want ik bestel.meestal bij jullie!

Jassi
25 november 2022

Ben zo blij dat deze Indiase restaurant in Groningen gevestigd is. De meeste Indiase restaurants gebruiken kant en klare kruiden uit een potje. Net als in Engeland. Bij kohinoor van India worden verse masala's gebruikt die zelf gemalen worden. Daarom blijft dit mijn vaste Indiase restaurant en bestel ik meer dan nodig is. Voor de support. Ook een hele snelle bezorging met super vriendelijke bezorgers. En bedankt voor de extra dhal en salade die ik wilde.

Rik Van Straaten
23 november 2022

Eten was heerlijk zoals altijd, vriendelijke bezorger, bezorging op het verwachtte tijdstip, top!

Iris
22 november 2022

Altijd dezelfde goede kwaliteit! Het was weer genieten :) Ik mis wel de salade die vroeger bij de thali werd gereserveerd, dat was altijd een lekkere frisse toevoeging op de gerechten.

Klaas
20 november 2022
Kirsten
18 november 2022

Fijn dat er weer salade bij zat, bedankt!

Angela
18 november 2022
Nanette
17 november 2022

Super lekker!

Debbie von hebel
17 november 2022
Franka
15 november 2022

Prima curry, lekkere naan en samosa. Goede porties. En de bezorging was heel snel. Helemaal tevreden!

S. van der Lelie
15 november 2022
Peter
12 november 2022

Snelle bezorging, heerlijk gegeten, top verzorgd👌🏻zeker voor herhaling vatbaar!!

Marnix Westenberg
12 november 2022
Simon Waley
11 november 2022

Het lamsvlees bij de tikka was taai. Verder was alles prima

Jasper
10 november 2022
Renaissanceate
10 november 2022

Lekker eten, snelle bezorging en goede porties!

Matthijs
7 november 2022
David
7 november 2022

Heerlijk vegan authentiek Indiaas eten, elke keer weer. Ook een erg snelle en vriendelijke bezorging.

Pauline van Schaik
3 november 2022

I did not receive the samosa's with the vegetarian menu, which should have been included.

Rianne van der Velden
3 november 2022

Altijd goed hier. Toppers!

Chiem
31 oktober 2022

Altijd lekker en snel bezorgd! Een van onze favoriete plekken om bij te bestellen.

Dalstra
30 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Goede grote porties. Heerlijk gekruid vlees. Aanrader!!!

Nick Pebesma
30 oktober 2022
Dimitris
27 oktober 2022

Hele snelle en vriendelijke service. Het personeel was zowel telefonisch als in het restaurant zelf erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast was het eten echt binnen 15 klaar om af te halen. Het eten was echt heerlijk. Hele lekkere butter chicken

Marije
27 oktober 2022
Jassi
24 oktober 2022

De beste Indiase restaurant van Groningen. Met de beste gerechten en de beste prijzen. Dit blijft mijn vaste Indiase restaurant. Lekkere lamsvlees gekruid met authentieke masala's. Een super vriendelijke bezorger die de Indiase cultuur kent. Bedankt voor de extra dhal van het huis. Ik blijf uw vaste klant.

VV
24 oktober 2022

Altijd heerlijk eten! Ik vraag regelmatig aanpassingen van het gerecht en als ik iets uit het gerecht wil doen ze dit keurig en compenseren ze dit zelfs door een ander gerecht als extra toe te voegen. Echt keurig! Ze zetten echt het extra stapje voor de klant.

Bo
23 oktober 2022

eten was weer smullen!

Mery
22 oktober 2022

The food was not delicious this time. It was cold, and didn’t feel like marinated.

Liz
21 oktober 2022
Anoniem
20 oktober 2022
Marjan
18 oktober 2022

Heerlijk gegeten ! Vaker hier eten afgehaald en het is altijd heerlijk gegeten🤩

Sam
16 oktober 2022

Goed eten

Kayleigh
10 oktober 2022

Heerlijk, de beste in Groningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
7 oktober 2022
Linda
7 oktober 2022

Altijd heerlijk eten en een snelle bezorging!

Kirsten
7 oktober 2022

Was weer lekker en warm en vriendelijk bezorgd als altijd. Wel jammer dat er geen salade meer bijzit tegenwoordig.

Renske Jonker
7 oktober 2022
Klaas
6 oktober 2022
Erik Kok
5 oktober 2022

Ik bestel regelmatig bij Kohinoor en het eten is hier altijd goed. Heerlijke curries, met veel plantaardige opties en ruime keuze qua ingrediënten om zelf te variëren. Ook de bezorging is altijd snel en de bezorgers zijn meestal erg vriendelijk. Uitstekend!

Thyra
4 oktober 2022

Fantastisch

Vincent Wijninga
4 oktober 2022

Het eten hier is echt FANTASTISCH! Ik bestel regelmatig bij Kohinoor van India en wordt nooit teleurgesteld. Het eten komt warm aan, is elke keer consistent en de bezorgers zijn vriendelijk. Krijg je niet alles op? geen probleem, het eten is de volgende dag nog lekkerder!!!

Iris
2 oktober 2022
Zef
1 oktober 2022

Vriendelijk personeel, lekker eten en een fout geleverde bestelling werd goed opgelost!

Thyra
28 september 2022

Zoals altijd fantastisch

Saskia
28 september 2022

Heerlijk eten, lekker verse naan, goede prijs en snelle bezorging; wij zijn fan!!

Tejo Falke
27 september 2022
Kim
27 september 2022

Héérlijke samosa weer☺️👌🏻 Ook de mintsaus te gek Snelle verzending Wacht nog steeds op de poori 😍 en chicken karhai ❤️

Herman Tulp
27 september 2022

We wonen in Hoornsemeer, dus een flink eind weg van Kohinoor. Het eten was desondanks goed warm en heerlijk. Heel bijzonder is dat de vegamaaltijden zijn voorzien van vega 'kip'-stukjes met een lekkere bite, voor mij als vegetariër echt super. Dikke pluim voor Kohinoor van India Groningen

carien van ´t riet
26 september 2022

Heel snel bezorgd en het was zoals altijd heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
26 september 2022

Heerlijk! Bovendien prima porties en uitstekende bezorging.

Tineke
25 september 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Jassi
19 september 2022

De beste Indiase restaurant van Groningen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Authentieke masala's. En een overheerlijke salade. Bedankt voor de extra dhal

Wassenaar
19 september 2022

Deze keer zat er een overkill aan koriander in de gerechten. Zo erg dat het niet eetbaar was.

Nynke
18 september 2022
Singh
18 september 2022

Geweldig zoals altijd!

Anoniem
14 september 2022
Truus Bous en Geert Walters
13 september 2022

Geweldige service Een deel van de bestelling ging niet goed via de website. Kohinoor bleef ontzettend vriendelijk hielpen telefonisch en kwamen als nog de bestelling brengen in Haren. Kwalitateit van het eten superb (niet te vergelijken met Sher e Bangla)

Peter Baas
10 september 2022

Goede porties, mals vlees, genoeg groente en fijn gekruid! Was top vandaag. Besteld: Rogan Josh met lam en Karai met kip

Penny
8 september 2022

Het was heel lekker. Bedankt voor het extra gerecht!

Bijlefeld
7 september 2022

Ik vond het deze keer niet zo lekker. Normaal is het eten (ook de mildere gerechten) pittig en smaakvol. Deze keer vond ik het erg smaakloos. Alleen de Malai met groenten vond ik smaakvol.

Carien van 't Riet
5 september 2022

Heerlijk eten, lekker warm, niet vet, en vlot bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
30 augustus 2022

Andere gerechten gekozen. Groenten nog heerlijk beetgaar. Had iets pittiger gemogen, miste de salade. En iets warmer. Maar verder erg goed!

Carien van 't Riet
29 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Het eten was heel warm, niet vet en van een prima kwaliteit. Ik blijf een vaste klant van jullie!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jassi
27 augustus 2022

De beste Indiase restaurant van Groningen. De bezorging was eigenlijk gesloten. Maar na een belletje zei de telefoniste dat de bezorgdienst weer open ging. Een hele vriendelijke telefoniste en vriendelijke bezorger. Bedankt voor de heerlijke maaltijd.

Carolien
27 augustus 2022

We hebben heerlijk gegeten. We hadden besteld voor 4 personen en er ruimschoots genoeg. Veel variatie in gerechten echt top!

A.Vos
26 augustus 2022

Snelle bezorging en altijd alles lekker! Dit keer zelfs extra gerecht erbij, top. Veel over dus eten vanavond gewoon weer Kohinoor :)

Sanne
22 augustus 2022

We kregen gisteren de gerechten allemaal in de de kleine rijst bakjes, normaal zijn de bakjes van de gerechten groter. Geen idee of dit een vergissing was maar we hadden aanzienlijk kleinere porties voor dezelfde prijs. De salade missen we al een paar keer, misschien wordt deze niet meer meegeleverd? De bezorging is altijd snel en het eten bijna altijd (op een enkele keer na) heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Weessies
22 augustus 2022

Het Nannbrood was een beetje droog. Het eten was goed pittig, maar er miste smaak. Op curru lag een laag olie. Het zag er goed uit en we hebben goed gegeten. We weten uit ervaring dat het zeker veel beter kan. Voor de hoogte van de prijzen moet het beter. Met vriendelijke groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Buissink
21 augustus 2022

De naam hebben wij liever wat dunner

Suzanne
20 augustus 2022

Heerlijke smaken en zeer veel vegan opties, heerlijk

Gerrit
16 augustus 2022

op tijd! Porties groot, sauzen goddelijk, echt genoten Helaas was de raita bak al open en bijna helemaal doorgelekt bij aankomst

Yvonne
16 augustus 2022

Bezorger was omgereden helaas

Debby
14 augustus 2022

Net zo heerlijk als altijd! Snel en vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
13 augustus 2022

Het eten was heerlijk, een goede maaltijd voor een goede prijs. Het eten was bezorgd op de aangegeven tijd.

Henny van de Water
11 augustus 2022

Zeer beleefde bezorger en prima eten! Ruim voldoende.

Jassi
10 augustus 2022

De beste Indiase restaurant van Groningen. Goede kwaliteit prijs verhouding. Heerlijke gekruide lamsvlees met een heerlijke masala saus. En een goede klantenservice met een super snelle bezorging. Bedankt voor de extra dhal en salade. Vaste klant

Dawit
8 augustus 2022

Heerlijk 🤤 lekker spicy !

Bastiaan
8 augustus 2022
Anne
7 augustus 2022

Super snel gebracht en eten was perfect. En een extraatje van het huis, super lief (:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
7 augustus 2022

Lekker eten

Rik
3 augustus 2022

Geweldig lekker, beste van de stad!

Nathalie
31 juli 2022

Wederom lekker en vriendelijke bezorging, zoals altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C de Jonge
30 juli 2022

Erg lekker eten en een snelle bezorging. Aanrader!

Jeroen
26 juli 2022

Het was weer heerlijk. Helaas de bakjes aan de buitenkant weer onder de curry etc. Lastig met opdienen.

Gioya
25 juli 2022

Dit keer een andere curry geprobeerd omdat ik altijd dezelfde bestel. Niet teleurgesteld! Heerlijk zoals verwacht! Zeker een aanrader en ons favoriete curry plek van Groningen

Wieringa
25 juli 2022

Goed eten weer, maar helaas smaakte en rook de butter massala naar verbrand eten. Dat hebben we helaas moeten laten staan. De tofu was minder smakelijk dan normaal.

Loes
24 juli 2022

Het eten smaakte heerlijk en was nog lekker warm. Bezorger was vriendelijk. Kortom prima adres om te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick Pebesma
24 juli 2022
Anoniem
17 juli 2022

Top! Het eten is altijd heerlijk en al in een half uur bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siebe
15 juli 2022

Het eten was weer heel fijn, extra pittig op aanvraag en nog een heerlijke extra er bij. Dank weer voor de fijne maaltijd! Bezorging ook mooi op tijd.

Stefan
14 juli 2022

Heerlijk eten zoals altijd en een snelle en vriendelijke bezorging.

S
12 juli 2022

Zoals altijd heerlijk!

Marijn
7 juli 2022

Heerlijk zoals altijd! En genoeg voor twee avonden en snel bezorgd. Dus weer erg tevreden!

Jassi
6 juli 2022

Onwijs lekkere lamsvlees. Goed gemarineerd en gekruid. De currysaus is ook superlekker. Je proeft de korianderpoeder en de garam masala duidelijk. Mijn vaste Indiase restaurant. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huizinga
6 juli 2022

1e keer besteld en het is zeker een aanrader. Bestel hier zeker nog eens.

Michel
4 juli 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.C
3 juli 2022

Bezorger kwam op tijd en was beleefd. Het eten was erg waard voor het prijs, vol smaak en zeker herhaalbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
2 juli 2022

wat een heerlijk eten. bezorging was zeer snel en vriendelijk. goed verpakt en warm.

John
25 juni 2022

Vet lekker eten weer! Altijd blij van jullie eten.

Anoniem.
23 juni 2022

Service is prima. De rijstpudding is zo dun als yoghurtdrink en heel anders dan op de foto, niet de moeite waard, jammer.

Tamara
23 juni 2022

Helaas wel een ander soort mee gekregen. Een enorm pittige met rundvlees. We hadden een heel licht pittige met kip besteld. Bestellen hier vaker normaal nog nooit fout gegaan dus kan gebeuren. Eten is hier altijd super top! Ik raad kohinoor echt aan! Top service, genoeg en heerlijk eten, en redelijk snel bezorgd!

Jassi
23 juni 2022

De beste Indiase restaurant van Groningen. Super goede klantenservice. Gerechten kunnen altijd aangepast worden. En een onwijse lekkere salade. Bedankt hiervoor. En ook altijd een snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Henk jan
22 juni 2022

HEERLIJK ETEN!! Goede porties en erg goed gekruid

MS
22 juni 2022

Heerlijk gegeten, waanzinnig veel vegan en vegetarische opties, geweldig!

Ineke
20 juni 2022

Altijd fantastisch eten en super snel!

Johnny Postma
20 juni 2022

Goed op smaak, goede porties! We bestellen hier nu erg vaak en het is altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lewis
16 juni 2022

Lekker en snel bezorgd. Top!

Sita Feenstra
15 juni 2022

De kwaliteit van het eten was prima. Vooral de kip en het lamgerecht hebben ons erg gesmaakt. Wat mij wel opviel was dat er maar 1 bak rijst bij zat voor 3 personen. Dat was erg weinig en ik meen mij van de vorige keer te herinneren dat er 3 bakken bij zaten.

Michiel
14 juni 2022

Best Indian food in town

Linda
14 juni 2022

Online besteld en op tijd kunnen afhalen. Heerlijk eten, erg veel. Prima.

Angela
10 juni 2022

Heel smakelijk de lams kufta. Er zat basmatirijst bij en ik had de gestoomde spinazie plus een garlic Nan.🤗😋😋😋Heerlijk en genoeg voor 2 dagen, want ik ben in m'n eentje.

Marnix Westenberg
10 juni 2022
Simone Zwarts
9 juni 2022

Zoals altijd: heerlijk!

Rick de Vries
8 juni 2022

Altijd goed op smaak (op basis van 4 bestellingen) en de bezorgers zijn erg vriendelijk.

Anne
7 juni 2022

Veel te lekker eten! Serieus, als ik in de buurt zou wonen zou ik heel dik worden. Ook het favoriete eten van mijn kieskeurige zoon van 12 trouwens! En het was ook heel snel klaar!

yvonne
6 juni 2022

het eten is super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
4 juni 2022
Hanneke
4 juni 2022
Anoniem
3 juni 2022

Super lekker, zoals altijd. Snelle bezorging.

Sarah
1 juni 2022

Bestel hier al jaren en altijd top, bedankt!

Dion Stoop
31 mei 2022
Wendy
29 mei 2022

Zoals altijd was de Thali weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
29 mei 2022

Altijd heerlijk ❤️ Wachtend op Pani Puri 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derya
29 mei 2022

Amazing quality of the food as usual! I ordered the paneer malai and the lam kofta. Delicious! Food arrived quickly and warm. Can highly recommend! 5/5 stars!

Melissa
28 mei 2022

De bestelling is afgehaald, ik was vroeg en hoefde toen maar een paar minuten te wachten. Mooi op tijd en nog goed warm toen ik thuis kwam. De curries vond ik lekker! Ik had een curry vindaloo, die is wel een stuk pittiger dan ik tot nu toe had gehad bij restaurants. Vond dit een leuke uitdaging en heb er van genoten. We hadden ook een jalfrezi en een kashmiri, dus lekkere afwisseling. Wat ik ook erg leuk vond was dat de keuze voor okra aangeboden werd. Dit hebben we al een tijd niet gehad dus daar hebben we ook van genoten.

m
27 mei 2022
Jassi
27 mei 2022

De beste Indiase restaurant van Groningen. Heb ook wel eens bij de concurrentie gegeten. Maar zij kunnen niet tippen bij kohinoor. Deze restaurant gebruikt authentieke masala's en heeft de beste service. Bedankt hiervoor.

Malou Tijink
27 mei 2022

Heerlijk eten, stelt nooit teleur. Bezorgen duurde 1,5u dus aan de lange kant maar op Hemelvaartsdag ook begrijpelijk dat het druk is. Erg tevreden over de Kohinoor, we bestellen hier erg graag!

Michel
27 mei 2022

Eten zou pittig moeten zijn maar was het eigenlijk niet. Heel jammer want had toch echt een hele pittige besteld!

Ruben
25 mei 2022

Super eten, vers gemaakt, erg smaakvol. Altijd mooi op tijd. Iets lekkage van een paar van de verpakkingen gehad, papier vangt het op, maar olie erdoorheen geeft af ( als enige kritiek punt).

Michael Torpey
25 mei 2022
Marijn
23 mei 2022

Perfect op tijd geleverd, eten was fantastisch! Eindelijk de vindaloo aangedurfd en hij is fantastisch! Scherp! Maar wel ontzettend smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert Hidding
23 mei 2022

Fantastisch eten zoals altijd, op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Roy
17 mei 2022

Op tijd en weer heerlijk. Wat ons betreft het lekkerste Indische restaurant van Groningen!

Jassi
7 mei 2022

Mijn vaste Indiase restaurant van Groningen. De beste curries van Groningen. Het lamsvlees is lekker mals en gekruid. Ook de salade is heerlijk. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger.

Bowie & Peter
7 mei 2022

Erg lekker, zoals altijd!

MSM
6 mei 2022
Lisette
2 mei 2022

Erg lekker! Porties waren weer meer dan voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
1 mei 2022

Heerlijk als altijd Echter miste het Nan / Ipv rijst bij het gerecht. Zal dat de volgende x noemen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
30 april 2022
Jasper
27 april 2022

Bestelling onvolledig meegekregen bij afhalen. Toen ik daarna teruggegaan ben om de rest van mijn bestelling op te halen, heb ik weer niet alles meegekregen. Maar uiteindelijk na drie keer wel een smakelijke maaltijd gehad.

Veganist
26 april 2022

Bezorger was precies op de afgesproken tijd aanwezig en het eten was fantastisch 😁

Freek
25 april 2022

Lekker eten, betaalbaar en optijd klaar: wat wil je nog meer?

Susanne
25 april 2022

Heerlijk eten, voldoende om de voldende dag weer van te eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reinout
22 april 2022

Fantastisch eten, echt heerlijk. Heel lekker en ook heel veel. Wij hebben meerdere keren met z'n 3en kunnen opscheppen met het menu voor 2 personen. Echt een aanrader! Ook hele vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nynke
22 april 2022
Dorien
21 april 2022
Jassi
21 april 2022

De beste Indiase restaurant van Groningen. Lekkere malse lamsvlees. En lekkere gemarineerde kip. Ook een hele goede klantenservice van het restaurant en een super vriendelijke bezorger. Dit is mijn vaste restaurant als ik Indiaas eten bestel. Bedankt voor jullie service

Mark
18 april 2022

Super lekker en snel bezorgd.

Melina
18 april 2022

Super lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermie
17 april 2022

Heerlijk gegeten. Vleesgerechten, gerechten met groenten en vis, alles smaakte prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara Middelhoek
16 april 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging!

D.K. von Hebel
15 april 2022

De gerechten waren allen zeer smaakvol en nog goed van temperatuur.

Debby
12 april 2022

Heerlijk! Zoals altijd helemaal tevreden

Theo
12 april 2022
Ria Buissink
10 april 2022

Heerlijk gegeten en heel fijn dat het bezorgd kon worden in Haren. Dank.

Frank
9 april 2022

Goed eten en snel bezorgd

Bart
9 april 2022
Carien van 't Riet
9 april 2022

Hele vlotte bezorging, aardige bezorger, en het eten was erg lekker en goed warm gebleven.

Siebe
8 april 2022

Superlekker wederom, snel bezorgd en altijd waar voor je geld.

Tjalle
8 april 2022

Heel lekker!

Miranda
7 april 2022
Bea
7 april 2022

De bloemkool was zwart aan de bovenkant (niet vers) en ik miste de cashewnoten, rozijnen en dergelijke in de saus. Er zaten taaie stukken in het lamsvlees. Iets mindere kwaliteit dan ik gewend ben. De smaken waren wel heerlijk!

Annemarije Ridder
6 april 2022

Potverdorie wat lekker weer! Uitstekende kwaliteit en ook na het eten voel je je niet als een volgevreten hok omdat het niet vet is. (Die ervaring heb ik wel met andere restaurants) énige verbeterpunt is misschien vermelden hoeveel naan je erbij krijgt, we zijn daar nogal dol op en hadden anders er nog wat bijbesteld. Ga zo door!heerlijk!

Bo
5 april 2022

smullen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
4 april 2022

Bestelling ruim binnen de gestelde tijd bezorgd. Heerlijk gegeten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bea
3 april 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlijn
31 maart 2022

Bestellen ging snel en gemakkelijk via de eigen website. Bestelling ruim binnen de bezorgtijd bezorgd. Vriendelijke bezorger! Eten was ontzettend lekker (vegan butter chicken, Karai kip en Lachha Paratha) en nog heel warm. Zullen in de toekomst weer bestellen. Aanrader!

Maarten
30 maart 2022

Was weer heerlijk zoals altijd! Ga zeker vaker de balti en de lam Kufta bestellen. We misten alleen de salade bij de thali.

Wim
29 maart 2022

grote portie, smaakvol als altijd.

Jassi
29 maart 2022

Echt de beste Indiase restaurant van Groningen. Authentieke gerechten, met de beste masala's. Een goede prijs voor heerlijke kwalitatieve gerechten. En een super snelle bezorging met een vriendelijke bezorger. Dit zal altijd mijn vaste Indiase restaurant zijn zolang ik in Groningen woon.

Marloes
28 maart 2022
Lene
27 maart 2022

Was heerlijk!

Nico
25 maart 2022
Merle
22 maart 2022

Erg lekker, vooral de butter chicken een aanrader!

David
22 maart 2022

Ontzettend goede prijs en kwaliteit van het eten. Hartstikke lekker en ook nog vegan! Binnen 20/25 minuten kunnen ophalen. Onze vaste plek om Indiaas eten te bestellen.

Anja
18 maart 2022

Heeeeeerlijk!!!!!

Klaasjan
11 maart 2022

Heerlijk gegeten.

Monique
10 maart 2022

je kent het wel - Eten totdat je er buikpijn van krijgt - zoooo lekker. Of - als ik nu nog meer eet dan kan ik rollend naar huis. Gisteren weer heerlijk gegeten - Goan had wat mij betreft iets meer zout mogen hebben maar dat is persoonlijk. Meer dan genoeg voor drie personen. En er voor gezorgd dat er een kleine lunch over bleef. Wederom bedankt en tot de volgende keer, Monique

Renee
10 maart 2022
Jeroen
9 maart 2022
marten
8 maart 2022

Het eten was heerlijk en ook goed warm. Er zaten ook wat gerechtjes bij die ik niet besteld had. Ook lekker maar geen idee wat het was en of het voor- of nagerecht was of een extra saus. Een beetje uitleg had ik fijn gevonden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Neumann
7 maart 2022
Nick
6 maart 2022
Grietje Meter
5 maart 2022

Heerlijk eten, ruime porties, vlotte en zeer vriendelijke bezorging

Hylke
4 maart 2022

Altijd lekker, niets op aan te merken!

Tom
3 maart 2022

Top! Kregen zelfs een extra bakje dahl

Renee
2 maart 2022

Royale portie. Lekker extraatje. En de bezorging was supersnel! Heel ruim voor de aangegeven tijd

Floor
28 februari 2022
Dick
28 februari 2022

Eten is van topkwaliteit en wordt heerlijk warm thuisbezorgd. Ook de bezorgtijden de communicatie hieromtrent is kort en correct. Kunnen heel wat andere bezorgers in Stad een voorbeeld aan nemen

Kruize
28 februari 2022
Janne
26 februari 2022

Altijd een feestje als we bij Kohinoor bestellen! Heerlijk! Het werd deze keer een half uur eerder bezorgd dan de geschatte tijd.

Anoniem
25 februari 2022

Was weer top!

wes
24 februari 2022
Josefien
23 februari 2022

Het was heerlijk! Het brood had nog wel meer mogen zijn bij het 4 gerechten menu. Verder was alles heerlijk en warm en genoeg!

Suzanne
23 februari 2022
Jeroen
23 februari 2022

Erg goed eten

Rita
22 februari 2022

Heerlijk eten en super snel bezorgd!

Emer
22 februari 2022

AMAZING!!

Marvin
21 februari 2022
Roy
21 februari 2022

Lekker, veel en snel 👌

Natasja
21 februari 2022

Super heerlijk lekker eten, dit is echt m'n lievelingseten..ik heb verschillende geprobeerd , maar blijf toch hier terug komen, dit is voor mij nummer 1 heerlijk

Wim
20 februari 2022

Zoals altijd, heerlijk. Groot naanbrood, voortreffelijke curry (met paneer). Kreeg er zelfs een extra lentil curry bij, top service! Smaakvol!

A.D.
19 februari 2022

Altijd heerlijk en op tijd.

Bram Vink
18 februari 2022

Heerlijk eten! Bedankt voor de extra Dahl en de snelle bezorging!

Marleen
18 februari 2022

Het eten werd super snel bezorgd, een half uur eerder dan werd aangegeven. Het eten was heerlijk. Ik begrijp alleen niets van die salade in zo'n bakje die er bij zat, dit voegt naar mijn idee niets toe. De naan, de curry's en de witte saus (ik weet niet precies wat dit was) was daarin tegen, heerlijk!

Erik
17 februari 2022

Heerlijk eten en snel gebracht, vaker bij hun eten besteld, aanrader.

John
14 februari 2022

Altijd lekker en genoeg eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 februari 2022
Pietje
9 februari 2022
Anoniem
9 februari 2022

Ik bestel regelmatig bij de Kohinoor en ben altijd erg tevreden. Het eten is lekker op smaak en proeft vers. We kregen voor de tweede keer een gerecht van het huis, super lekker! Ik kan het zeker aanraden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hieke
9 februari 2022

Mooi op tijd bezorgd en alles was weer fantastisch lekker! Veg malai met groenten, marco polo met kikkererwten en kashmiri met zoete aardappel. Verfijnde smaak en we kregen nog n extra verrassing!

Misha Pchenitchnikov
7 februari 2022

Bestel hier standaard de "zelf thali samenstellen". Altijd topkwaliteit eten wat snel geleverd is! En dat ook nog eens voor een scherp tarief!! Daarom zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
6 februari 2022
Laurens
6 februari 2022
Mantel
5 februari 2022

Heerlijk eten. Bezorger door weer en wind gekomen.

D
5 februari 2022

Smaak was goed zoals altijd! (eerder besteld alleen dan via thuisbezorgd, nu rechtstreeks), eten was zelfs nog wat eerder dan verwacht werd :)

Gerda
5 februari 2022

Geweldig lekker!!

Josha
4 februari 2022
Herman Boneschansker
3 februari 2022

Heerlijk gegeten, mijn complimenten!

Sander
3 februari 2022

Super snel bezorgd, grote porties en zelfs een gerecht van het huis: top!

Michiel
2 februari 2022

Beste indiaase eten van de stad

Bodyart
1 februari 2022
Anja
29 januari 2022

Echt uit eten, maar dan thuis. Mooi op afgesproken tijd bezorgd, goed warm, en echt heerlijk! Vooral de vindaloo, erg heet, zo lekker!

Claudia
29 januari 2022

Veel eten, lekker en goedkoop

Marcel Reigersberg
29 januari 2022
Martin Huijer
29 januari 2022

Wat zit er toch veel smaak aan het eten. Echt heerlijk en waar voor je geld

Dorien
28 januari 2022